Formula 1: Ασφαλέστερα cockpit στα μονοθέσια της Arrows
Η ομάδα της Arrows συμμορφώθηκε τελικά με τις υποδείξεις της FIA για την κατασκευή ασφαλέστερων cockpits στα μονοθέσιά της, κατασκευάζοντας νέο τύπο, σύμφωνα με τις ισχύουσες προδιαγραφές.
Η ομάδα της Arrows συμμορφώθηκε τελικά με τις υποδείξεις της FIA για την κατασκευή ασφαλέστερων cockpit στα μονοθέσιά της, κατασκευάζοντας νέο τύπο, σύμφωνα με τις ισχύουσες προδιαγραφές.
Η FIA προειδοποίησε την ομάδα ότι θα την αποκλείσει από τον αγώνα στη Βραζιλία, αν δεν κατασκεύαζε cockpit που πληρούν τους κανόνες ασφαλείας για τους οδηγούς.
Η Arrows καταγγέλθηκε από τις άλλες ομάδες ότι το cockpit των μονοθέσιών της δεν προστάτευε επαρκώς το κεφάλι των οδηγών σε πλάγιες συγκρούσεις, με διαστάσεις που ήταν εκτός των προδιαγραφών που έχουν θεσπιστεί.
auto.in.gr
- Θεσσαλονίκη: Παραμένουν οι αγρότες των Μαλγάρων στο μπλόκο, χωρίς να κλείνουν δρόμους – «Δεν φεύγουμε»
- Η αποτυχία φωνάζει: Ξέρουμε τι θα δούμε με τον Λανουά στην ΚΕΔ
- IRIS: Όλα για το χαρτζιλίκι – Τι ισχύει
- «Τα παιδιά έχουν δικαίωμα στα λάθη» – Ο Ντέιβιντ Mπέκαμ έσπασε τη σιωπή του για τον Μπρούκλιν
- ΣΥΡΙΖΑ για Κούρδους Συρίας: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη να μην συναινεί σιωπώντας, όπως έκανε στη Γάζα
- Μακρόν: Γιατί φορούσε γυαλιά ηλίου στο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός
