Ford Mondeo… ψηφίζουν oι αναγνώστες του AutoExpress
Μπορεί το νέο Ford Mondeo να έχασε στο... νήμα τη μάχη για τον τίτλο Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2001 από την Αlfa Romeo 147, oι Ευρωπαίοι αγοραστές όμως δεν έπαψαν να δείχνουν την προτίμησή τους σε αυτό.
Μπορεί το νέο Ford Mondeo να έχασε στο… νήμα τη μάχη για τον τίτλο Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2001 από την Αlfa Romeo 147, oι Ευρωπαίοι αγοραστές όμως δεν έπαψαν να δείχνουν την προτίμησή τους σε αυτό.
Για του λόγου το αληθές, οι αναγνώστες του βρετανικού εβδομαδιαίου περιοδικού για το αυτοκίνητο ΑutoExpress ψήφισαν το νέο μοντέλο της αμερικανικής εταιρείας ως το Πρώτο Αυτοκίνητο στη Βρετανία με τις Mercedes-Benz C-Class και Alfa Romeo 147 να ακολουθούν.
To νέο Ford Mondeo συγκέντρωσε το 25% των ψήφων του συνόλου των αναγνωστών που συμμετείχαν στο διαγωνισμό και τώρα το μοντέλο είναι έτοιμο να διεκδικήσει και τον τίτλο του Πρώτου Αυτοκινήτου στην Ευρώπη. Για το συγκεκριμένο τίτλο θα αποφασίσουν οι αναγνώστες των ευρωπαϊκών περιοδικών και εφημερίδων Auto Nέα στην Eλλάδα, Αuto Bild στη Γερμανία, Αuto Plus στη Γαλλία, Αuto Oggi στην Ιταλία, Auto Guia στην Iσπανία, Auto Week στην Oλλανδία, Auto Tip στην Tσεχία και τη Σλοβακία και Αuto Show στην Τουρκία.
auto.in.gr
- Η απεργία πείνας τελείωσε με την βρετανική κυβέρνηση να απορρίπτει συμβόλαιο 2 δισ. λιρών προς την Elbit
- Το Ιράν δεν είναι πλέον προσκεκλημένο στη Διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια
- Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 47 στρατιωτικοί σκοτώθηκαν στην επιχείρηση των ΗΠΑ για την απαγωγή του Μαδούρο
- Ο Μερτς επιτίθεται με σφοδρότητα στις ΗΠΑ και στους γερμανούς εργαζόμενους
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Κωδικός «8% – 14%»
- Συρία: Ο Αλ Σάρα αναγνωρίζει τους Κούρδους ως ισότιμους πολίτες – Bομβάρδισε θέσεις του SDF στο Χαλέπι
