Aύξηση παραγωγής για το Peugeot 206 στο Ryton της Αγγλίας
Η εμπορική επιτυχία του Peugeot 206 δεν γεμίζει μόνο τα ταμεία της γαλλικής εταιρείας με χρήματα αλλά αναγκάζει και τους υπεύθυνους της βιομηχανικής μονάδας που βρίσκεται στο Ryton της Αγγλίας να ανακοινώνουν νέα σχέδια για αύξηση παραγωγής προκειμένου να εκτελέσουν εγκαίρως τις παραγγελίες που δέχονται.
Η εμπορική επιτυχία του Peugeot 206 δεν γεμίζει μόνο τα ταμεία της γαλλικής εταιρείας με χρήματα, αλλά αναγκάζει και τους υπεύθυνους της βιομηχανικής μονάδας που βρίσκεται στο Ryton της Αγγλίας να ανακοινώνουν νέα σχέδια για αύξηση παραγωγής, προκειμένου να εκτελέσουν εγκαίρως τις παραγγελίες που δέχονται.
Η εφαρμογή των νέων σχεδίων αναμένεται να οδηγήσει σε νέο ρεκόρ παραγωγής του βρετανικού εργοστασίου που βρίσκεται κοντά στο Coventry, καθώς το πρώτο εξάμηνο του 2001 κατασκευάστηκαν 103.385 Peugeot 206 έναντι των 101.179 μονάδων της αντίστοιχης περσινής περιόδου.
Η απήχηση του γαλλικού μοντέλου εκτίναξε στα ύψη την παραγωγή στο Ryton, αφού το 1998 κατασκευάστηκαν εκεί μόλις 72.383 αυτοκίνητα, ενώ φέτος ο αριθμός θα ξεπεράσει τις 200.000 μονάδες και πολύ σύντομα η γαλλική εταιρεία θα γιορτάσει εκεί την κατασκευή 500.000 μοντέλων 206.
Όσον αφορά στα συνεχή δημοσιεύματα των τελευταίων ετών για διακοπή της λειτουργίας του Ryton -όπως άλλωστε και πολλών άλλων βρετανικών εργοστασίων-, ο επικεφαλής της μονάδας, Tod Evans, δήλωσε: Για την Peugeot το ζήτημα απλώς δεν υφίσταται. Συνεχίζουμε τις επενδύσεις στο Ryton και είμαστε πολύ περήφανοι, διότι το εργοστάσιο λειτουργεί επτά ημέρες την εβδομάδα προκειμένου να ανταποκριθεί στην υψηλή ζήτηση .
auto.in.gr
- Βιασμός, κακοποίηση, εξευτελισμός: Ο Χούλιο Ιγκλέσιας αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη – Πολιτικός σεισμός στην Ισπανία
- Ολυμπιακός: Ολοταχώς για sold out το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ
- Συνελήφθη στα Βριλήσσια 49χρονος καταζητούμενος για παιδική πορνογραφία
- Σαν… Αλκυονίδες οι επόμενες ημέρες – Η προοπτική του καιρού
- ΦΡΟΥΤΟΛΟΓΙΟ 2026 – Το Ημερολόγιο της Φρουτοπίας αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Πετρούπολη: Θύμα ληστείας και απόπειρας βιασμού έπεσε 13χρονη σε στάση λεωφορείου – Συνελήφθη 31χρονος
