Το ΧΑΑ γιορτάζει τα 125α γενέθλιά του
Εν μέσω αρνητικής συγκυρίας, πραγματοποιείται την Πέμπτη στις 19:30 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας εκδήλωση για τα 125 χρόνια λειτουργίας του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών, καθώς και για τη μετάβασή του στις ανεπτυγμένες αγορές.
28
Εν μέσω αρνητικής συγκυρίας, πραγματοποιείται την Πέμπτη στις 19:30 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας εκδήλωση για τα 125 χρόνια λειτουργίας του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών, καθώς και για τη μετάβασή του στις ανεπτυγμένες αγορές.
Το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών ιδρύθηκε το 1876. Είχαν προηγηθεί η λειτουργία του Χρηματιστηρίου του Πειραιά (1875) και διάφορες άλλες άτυπες μορφές κεφαλαιαγοράς από τα μέσα του 19ου αιώνα.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Κέρδος, στην εκδήλωση θα παρευρεθούν φορείς της αγοράς, εκπρόσωποι της κυβέρνησης και των άλλων κομμάτων, καθώς και πρόεδροι ξένων αγορών.
Εκτός από την ηγεσία του ΧΑΑ, ομιλίες θα εκφωνήσουν ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας Γιάννος Παπαντωνίου και οι πρόεδροι των ξένων κεφαλαιαγορών.
Εξάλλου, την Τετάρτη άλλαξε και η μορφή του δικτυακού τόπου του ΧΑΑ.
«Ακολουθώντας τα νέα δεδομένα στην πληροφόρηση, η νέα αναβαθμισμένη ιστοσελίδα του ΧΑΑ προσφέρει έγκυρη ενημέρωση, μεταδίδοντας όλες τις εξελίξεις από το χρηματιστηριακό χώρο. […] Παρέχεται εύκολη πρόσβαση που, σε συνδυασμό με την έμφαση που έχει δοθεί σε λειτουργικούς τομείς όπως φιλικότητα προς το χρήστη, πληρότητα θεματολογίας και σαφήνεια θεματικών ενοτήτων, επιτρέπει τη χωρίς καθυστέρηση έγκαιρη και έγκυρη πληροφόρηση τόσο από τον απλό επενδυτή όσο και από τον επαγγελματία του χώρου» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Χρηματιστηρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χαρίτσης: Ο Μητσοτάκης να μην επιτρέψει τη χρήση της Σούδας για τον πόλεμο – Να ενημερώσει άμεσα τη Βουλή
- H Vodafone συνδέεται με δορυφόρους για υπηρεσίες κινητής σε απομακρυσμένες περιοχές
- Τα μπόνους στο συμβόλαιο του Γιόβερ, για τα γκολ της Άρσεναλ από στατικές φάσεις
- Συγκαλείται το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής λόγω των ραγδαίων εξελίξεων στη Μέση Ανατολή
- Φρουροί της Επανάστασης: Θα χτυπήσουμε την Κύπρο με ένταση μέχρι να φύγουν οι Αμερικανοί από το νησί
- Απόψε στη «Μεγάλη Εικόνα» με την Νίκη Λυμπεράκη – Οι γεωπολιτικές συνέπειες της αμερικανοϊσραηλινής επίθεσης στο Ιράν
