
Έξι μέλη του Ερυθρού Σταυρού σκοτώθηκαν από πυρά ενόπλων
Έξι μέλη της Διεθνούς Επιτροπής του Ερυθρού Σταυρού σκοτώθηκαν από επίθεση ενόπλων στο Κονγκό, όπως ανακοίνωσαν την Παρασκευή αξιωματούχοι διεθνών οργανώσεων στην αφρικανική χώρα.
31
Έξι μέλη της Διεθνούς Επιτροπής του Ερυθρού Σταυρού σκοτώθηκαν από επίθεση ενόπλων στο Κονγκό, όπως ανακοίνωσαν την Παρασκευή αξιωματούχοι διεθνών οργανώσεων στην αφρικανική χώρα.
Όπως μεταδίδει το BBC, οι τέσσερις από τους νεκρούς είναι Κονγκολέζοι και οι άλλοι δύο είναι ξένοι -μία Ελβετίδα νοσοκόμα και ένας Κολομβιανός, μέλος του Ερυθρού Σταυρού. Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό ποια οργάνωση πραγματοποίησε την επίθεση κοντά στην πόλη Μπούνια του βορειοανατολικού Κονγκό.
Πρόκειται για την πιο αιματηρή επίθεση κατά του Ερυθρού Σταυρού τα τελευταία χρόνια· το 1996 έξι νοσοκόμες σκοτώθηκαν από πυρά ένοπλων ομάδων στην Τσετσενία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Πλήρες ροτέισον από τον Μαρτίνεθ, στην ήττα της Βαλένθια από τη Μπασκόνια, πριν τον «τελικό» με Παναθηναϊκό
- «Στη ζωή πρέπει να μπορείς να κάνεις πλάκα»: Rosalía, Calvin Klein, Euphoria και πιλάτες
- Smartphones: Στα σκαριά η οθόνη του μέλλοντος – Η φημολογία για την πρώτη συσκευή που θα τη χρησιμοποιήσει
- Από την αποδοτικότητα στην αξία: Γιατί το μοντέλο «άνθρωπος x μηχανή» αλλάζει την εργασία
- Ο «δρόμος» της ΑΕΚ στο Champions League – Πότε είναι οι αγώνες
- Τραυματίστηκε o Καρέτσας και αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια (vid)



