
Στις κάλπες οι Αλβανοί στις 24 Ιουνίου, ανακοίνωσε ο πρόεδρος της χώρας
Στις 24 Ιουνίου θα διεξαχθούν οι βουλευτικές εκλογές στην Αλβανία, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη ο πρόεδρος της χώρας, Ρετζέπ Μεϊντάνι.
31
Στις 24 Ιουνίου θα διεξαχθούν οι βουλευτικές εκλογές στην Αλβανία, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη ο πρόεδρος της χώρας, Ρετζέπ Μεϊντάνι.
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, λόρδος Ράσελ – Τζόνστον, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στην αλβανική πρωτεύουσα, δήλωσε αμέσως μετά την ανακοίνωση πως, αν οι εκλογές αυτές είναι «ελεύθερες και σωστές», θα αποτελέσουν μια «σημαντική ένδειξη από μία χώρα – κλειδί για τα Βαλκάνια».
Ο Ράσελ – Τζόνστον ανέφερε ότι το Συμβούλιο της Ευρώπης θα στείλει 26 παρατηρητές, οι οποίοι θα παρακολουθήσουν τη διεξαγωγή των εκλογών και την καταμέτρηση των ψήφων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Νορβηγία: 14χρονος έκλεψε λεωφορείο και το οδήγησε 200 χιλιόμετρα φτάνοντας στη Σουηδία
- Τσιτσιπάς: «Να χτίσω ένα νικηφόρο σερί και να επιστρέψω εκεί που ανήκω»
- Ο Βιθέντε Ιμπόρα έκανε το ντεμπούτο του ως πρώτος προπονητής
- Οι Αθώοι: Πάθη και ζήλιες
- Προς το χειρότερο οι προβλέψεις του ΔΝΤ για την Ελλάδα – Ψαλίδι σε ανάπτυξη, άνοδος του πληθωρισμού
- Ντέιβιντ Σεντάρις: Γιατί ήθελα να κρατήσω μυστικό τον γάμο μου με τον Χιου

