
Απεργία στο Στάδιο και τραυματισμός του «ερυθρολεύκου»
Η συνέλευση της Τετάρτης των υπαλλήλων του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας θα κρίνει την τοποθεσία όπου θα γίνει το ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ.
26
Η συνέλευση της Τετάρτης των υπαλλήλων του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας θα κρίνει την τοποθεσία όπου θα γίνει το ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ.
Στην περίπτωση που σε αυτή αποφασιστεί να γίνει 48ωρη απεργία το Σαββατοκύριακο, γιατί θα μείνει το ΣΕΦ κλειστό για τρία χρόνια, διάστημα που είναι σαφώς μεγαλύτερο από αυτό για το οποίο είχαν ενημερωθεί νωρίτερα (αιτία κάποια έργα που προανήγγειλε το ΥΠΕΧΩΔΕ), τότε ο ΕΣΑΚΕ θα μεταφέρει τον αγώνα στο κλειστό της Γλυφάδας.
Ο δεύτερος πονοκέφαλος για τους «ερυθρόλευκους» ακούει στο όνομα Μίλαν Τόμιτς, καθώς τραυματίστηκε στην απογευματινή προπόνηση του Ολυμπιακού, ύστερα από γονατιά που δέχτηκε στον τετρακέφαλο. Πάντως, πιθανότατα θα δώσει το «παρών» στον αγώνα με την ΑΕΚ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Περέιρα – Γιαζίτσι: Εκείνος και εκείνος
- Αντιπλημμυρική παρέμβαση στον Παλαιό Οικισμό Αχαρνών
- Μέριλιν Μονρόε, τριπλή απειλή: Ξανθιά, σύμβολο του σεξ, πρωτοπόρος
- Η νοσταλγία γίνεται μόδα: Οι 5 retro φανέλες της La Liga που κατακτούν το σήμερα
- Ακρίβεια: Συσκέψεις στο Μαξίμου, χωρίς πραγματικά μέτρα
- Kalshi – Polymarket: Οι στοιχηματικές βγάζουν λεφτά από «κορόιδα» – Πουλάνε ακόμη και επιστροφή του Ιησού




