Η Electronic Arts θα δημιουργήσει παιχνίδια για το X-Box της Microsoft
H Εlectronic Arts είναι άλλη μία εταιρεία κατασκευής ηλεκτρονικών παιχνιδιών που θα δημιουργήσει τίτλους για την επερχόμενη κονσόλα X-Box της Microsoft. Τη συνεργασία του γίγαντα λογισμικού με την κορυφαία εταιρεία κατασκευής ηλεκτρονικών τίτλων ανακοίνωσε την Τετάρτη η Microsoft.
73
H Εlectronic Arts είναι άλλη μία εταιρεία κατασκευής ηλεκτρονικών παιχνιδιών που θα δημιουργήσει τίτλους για την επερχόμενη κονσόλα X-Box της Microsoft. Τη συνεργασία του γίγαντα λογισμικού με την κορυφαία εταιρεία κατασκευής ηλεκτρονικών τίτλων ανακοίνωσε την Τετάρτη η Microsoft.
H Εlectronic Arts, γνωστή στο κοινό των ηλεκτρονικών παιχνιδιών για τους επιτυχημένους τίτλους της NASCΑR και Madden Football, θα δημιουργήσει περίπου δέκα νέους τίτλους μέσα σε έξι μήνες μετά την επίσημη εμφάνιση του X-Box, η οποία αναμένεται το φθινόπωρο του 2001.
Η συνεργασία των δύο μεγάλων εταιρειών αποτελεί σημαντικό γεγονός για την κερδοφόρα αγορά ηλεκτρονικών παιχνιδιών, στην οποία διακινούνται ετησίως 20 δισ. δολάρια (7,7 τρισ. δρχ.). Η σύμπραξη αυτή αποτελεί και σπουδαίο άσο στο μανίκι της Microsoft, προκειμένου να ανταγωνιστεί το Playstation 2 της Sony, τον αναμφισβήτητο κυρίαρχο στην αγορά των παιχνιδομηχανών σήμερα.
Η ΕΑ από την πλευρά της αναμένει να αυξήσει σημαντικά τα έσοδά της. Ο Λάρι Προμπστ, διευθυντικό στέλεχος της ΕΑ, προέβλεψε ότι το X-Box θα έχει επιτυχημένη πορεία στην κατηγορία του.
Η Microsoft έχει ήδη υπογράψει συνεργασία με άλλους 150 περίπου κατασκευαστές παιχνιδιών, μεταξύ των οποίων φιγουράρουν μεγάλα ονόματα, όπως η Activision.
Πηγή: Reuters
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Reuters
- Χωρίς ανακοινώσεις η σύσκεψη για την ευλογιά στο Μαξίμου – Μέτρα προσεχώς…
- Ισπανία: Τρένο συγκρούστηκε με γερανό
- Κακοκαιρία: Γυναίκα παρασύρθηκε με το αυτοκίνητό της στη Βάρη – Έμεινε για τρεις ώρες σε ένα δέντρο
- Έκτακτη χρηματοδότηση για την αποκατάσταση των καταστροφών στο Δήμο Γλυφάδας
- Το ταξίδι του Ολυμπιακού στην Πόλη μέσα από το βίντεο της ΚΑΕ (vid)
- Ποιοι Beatles; Ο Ρόμπι Γουίλιαμς είναι έτοιμος να σπάσει το ρεκόρ των Σκαθαριών που κρατάει 25 χρόνια

