Κυκλoφόρησε το Virtual PC 4.0 από την Connectix
H εταιρεία Connectix έδωσε την Τρίτη στην κυκλοφορία τη νέα έκδοση του προγράμματός της, Virtual PC, που επιτρέπει σε χρήστες Macintosh να τρέχουν λειτουργικά συστήματα Windows και Linux στον υπολογιστή τους, έχοντας έτσι συμβατότητα με εφαρμογές από αυτές τις πλατφόρμες.
65
H εταιρεία Connectix έδωσε την Τρίτη στην κυκλοφορία τη νέα έκδοση του προγράμματός της, Virtual PC, που επιτρέπει σε χρήστες Macintosh να τρέχουν λειτουργικά συστήματα Windows και Linux στον υπολογιστή τους, έχοντας έτσι συμβατότητα με εφαρμογές από αυτές τις πλατφόρμες.
Το Virtual PC 4.0 εξομοιώνει το περιβάλλον των Windows σε υπολογιστές της Αpple και υπόσχεται βελτιωμένες επιδόσεις. Συγκεκριμένα, η εταιρεία ισχυρίζεται ότι το νέο πρόγραμμα είναι ειδικά φτιαγμένο για υπολογιστές G3 και G4 (υποστηρίζει τη Velocity Engine) και επιτυγχάνει διπλάσια ταχύτητα σε σχέση με τα παλιότερα προγράμματα.
Επίσης, έχει βελτιωμένο και ευκολότερο στη χρήση περιβάλλον εργασίας, υποστηρίζοντας ποντίκια με τρία κουμπιά, αλλά και ενσωματωμένη βοήθεια. Η πλήρης έκδοση θα κοστίζει 180 δολάρια (περίπου 75 χιλ. δρχ.) και η αναβάθμιση 80 δολάρια (περίπου 35 χιλ. δρχ.).
Το Virtual PC 4.0 επιτρέπει ακόμη την ταυτόχρονη χρήση πολλαπλών λειτουργικών συστημάτων Windows σε έναν Mac ταυτόχρονα, επειδή έχει σχεδιαστεί με τέτοιον τρόπο, ώστε να χρησιμοποιεί τη μνήμη που του διαθέτει ο χρήστης. Τα διαφορετικά λειτουργικά συστήματα εμφανίζονται ως εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας του Mac.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Από τον Εξολοθρευτή στη λίστα των δισεκατομμυριούχων του Forbes: Ο Τζέιμς Κάμερον είναι ένας «γητευτής» του box office
- Προθεσμία για να απολογηθούν την Πέμπτη έλαβαν ο «Έλληνας Εσκομπάρ» και οι άλλοι τέσσερις συλληφθέντες
- Μαϊάμι: Γιατρός βρέθηκε νεκρή μέσα σε καταψύκτη πολυκαταστήματος
- Greece’s Credit Card Market Stuck in Neutral
- Κύπελλο Ελλάδος Betsson: Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με την Καβάλα
- Η Technogym καλωσορίζει τον Στέλιο Μαλακόπουλο στην οικογένειά της





