
H Hewlett-Packard αγόρασε το γκαράζ μέσα στο οποίο ιδρύθηκε
Ένα θρυλικό γκαράζ απέκτησε η Hewlett-Packard -το μέρος στο οποίο ιδρύθηκε η εταιρεία από τους δύο ομώνυμους απόφοιτους του πανεπιστημίου Stanford το έτος 1938-, καταβάλλοντας 1,7 εκατ. δολάρια (περίπου 660 εκατ. δρχ.).
65
Ένα θρυλικό γκαράζ απέκτησε η Hewlett-Packard -το μέρος στο οποίο ιδρύθηκε η εταιρεία από τους δύο ομώνυμους απόφοιτους του πανεπιστημίου Stanford το έτος 1938-, καταβάλλοντας 1,7 εκατ. δολάρια (περίπου 660 εκατ. δρχ.).
Το εν λόγω γκαράζ, με διαστάσεις τρία επί τέσσερα μέτρα, έχει ξεχωριστή σημασία για τους κατοίκους της Σίλικον Βάλεϊ, δήλωσε ο εκπρόσωπος της μεγάλης εταιρείας υπολογιστών Γκρεγκ Γουίντερ. Σημειωτέον ότι η Hewlett-Packard έχει ετήσια έσοδα 42 δισ. δολαρίων (περίπου 16,6 τρισ. δρχ.) και 86.000 υπαλλήλους.
Το γκαράζ μαζί με το αγροτόσπιτο, στο οποίο ανήκει, πωλήθηκε τον περασμένο Αύγουστο. Η εταιρεία σκοπεύει να αξιοποιήσει το χώρο, αφού τον ανακαινίσει, ως τουριστικό αξιοθέατο. Το γκαράζ έχει, μάλιστα, χαρακτηριστεί διατηρητέο μνημείο από το 1989 και δεν επιτρέπεται να κατεδαφιστεί, όπως μετέδωσε το CNN τη Δευτέρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 15χρονης για επίθεση σε τρεις ανήλικες στον Εύοσμο
- Το «ντόμινο» που μπορεί να φέρει στη Euroleague ο ΛεΝτέι – Οι περιπτώσεις των Πίτερς, Μπλόσομγκεϊμ και Χορντ
- Λέκκας για σεισμό στα Ιωάννινα: «Οι δονήσεις θα συνεχιστούν αλλά δεν ανησυχούμε»
- Η Μέριλ Στριπ δεν εμπνεύστηκε από την Άννα Γουίντουρ για τον ρόλο της Μιράντα Πρίστλεϊ αλλά από 2 άνδρες
- Πάσχα στην πόλη; 3+1 σημεία για να στηθεί η απόλυτη ηλιόλουστη γιορτή!
- «Ροντέο» το Μονακό – Ντιζόν: Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ παικτών – Αιμορραγούσε ο Λοσέρ (vid)


