63

«Χρυσό» αποδείχτηκε το ένα τέρμα της διαφοράς με το οποίο είχε επικρατήσει η Αναγέννηση Αρτας της ελβετικής Σπόνο Ντότβιλ, στον πρώτο αγώνα του Κυπέλλου Πρωταθλητριών στο χάντμπολ γυναικών. Η ισοπαλία (27-27) του επαναληπτικού στην Αρτα έδωσε στην ελληνική ομάδα το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση.

Ο αγώνας είχε το χαρακτήρα του ντέρμπι και κρίθηκε στις λεπτομέρειες, αλλά η Αναγέννηση Αρτας κατόρθωσε να διατηρήσει τη διαφορά υπέρ της από τον πρώτο αγώνα, που είχε γίνει στην Ελβετία και είχε λήξει με σκορ 26-25.


Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, η ομάδα της Αρτας θα αντιμετωπίσει τη Ρόμπιτ Ολίμπια από τη Σλοβενία. Στόχος της είναι η πρόκριση που θα της δώσει το δικαίωμα να μπει στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ