Συνωστισμός στο Διαδίκτυο για ένα εισιτήριο των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2002
Ρεκόρ αιτημάτων για την κράτηση εισιτηρίων από το Διαδίκτυο σημειώθηκε την πρώτη ημέρα λειτουργίας του επίσημου δικτυακού τόπου των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2002 που θα διεξαχθούν στο Σολτ Λέικ Σίτι.
40
Ρεκόρ αιτημάτων για την κράτηση εισιτηρίων από το Διαδίκτυο σημειώθηκε την πρώτη ημέρα λειτουργίας του επίσημου δικτυακού τόπου των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2002 που θα διεξαχθούν στο Σολτ Λέικ Σίτι.
H κράτηση εισιτηρίων από τον επίσημο δικτυακό τόπο των Αγώνων ξεκίνησε την Τρίτη 10 Οκτωβρίου. Η αξία των εισιτηρίων που επιθυμούν να αγοράσουν οι επισκέπτες του ξεπερνά τα 23 εκατομμύρια δολάρια (9 δισ. δρχ.), σύμφωνα με την οργανωτική επιτροπή, η οποία ανέμενε πως η ζήτηση δεν θα υπερέβαινε τα εισιτήρια αξίας 8,1 εκατ. δολαρίων (3,2 δισ. δρχ.).
Παρά το γεγονός ότι δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται προπώληση εισιτηρίων μέσω Διαδικτύου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, είναι η πρώτη φορά που προηγείται της κανονικής.
Οι φίλαθλοι θα μπορούν να ζητήσουν την κράτηση εισιτηρίων για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου. Με δεδομένο το ρεκόρ που σημειώθηκε από την πρώτη κιόλας ημέρα, όπως αναφέρει το CNet, οι τυχεροί που θα πάρουν το μαγικό «χαρτάκι» για τα δημοφιλή αθλήματα θα επιλεγούν με κλήρωση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μεγαλύτερο από ποτέ το πλεόνασμα πράσινης ενέργειας στην Ελλάδα – Εκατοντάδες γιγαβατώρες στα σκουπίδια
- Πώς στήθηκε η επιχείρηση «Ίπαλλος» που οδήγησε στη σύλληψη του «Έλληνα Εσκομπάρ
- ΚΚΕ: Πυρά προς την κυβέρνηση – «Ανακοίνωσε φιλοδωρήματα στους αγρότες και αγνοεί επιδεικτικά τα αιτήματά τους»
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Τρομοκρατημένοι από τις απολύσεις οι εργαζόμενοι – Φόβοι για σοκ ανεργίας στην Ευρώπη
- Αθήνα: Τροχαίο με παράσυρση πεζού από ΙΧ έξω από το Μέγαρο Μαξίμου
- LIVE: Αιγάλεω – Ολυμπιακός Β’





