
Προκρίθηκε στον τελικό της σφυροβολίας ο Παπαδημητρίου Αποκλείστηκε ο Πολυχρονίου
Με έναν Ελληνα εκπρόσωπο θα διεξαχθεί ο τελικός της σφυροβολίας, καθώς ο Αλέξανδρος Παπαδημητρίου μπορεί να μην έπιασε το όριο των 77,50μ., αλλά κατέλαβε τη 12η θέση ανάμεσα στους 44 αθλητές που έλαβαν μέρος στα προκριματικά.
26
Με έναν Ελληνα εκπρόσωπο θα διεξαχθεί ο τελικός της σφυροβολίας, καθώς ο Αλέξανδρος Παπαδημητρίου μπορεί να μην έπιασε το όριο των 77,50μ., αλλά κατέλαβε τη 12η θέση ανάμεσα στους 44 αθλητές που έλαβαν μέρος στα προκριματικά.
Αντίθετα, ο Χρήστος Πολυχρονίου, με δύο άκυρες και μία βολή μόλις στα 74,02μ., δεν μπόρεσε να πάρει το εισιτήριο στους «12», καθώς κατέλαβε την 24η θέση.
Η πρώτη βολή είναι αυτή που έδωσε ουσιαστικά την πρόκριση στον Παπαδημητρίου, αφού πέτυχε τα 76,61μ., ενώ στην επόμενη έφτασε τα 74,77μ. Την τρίτη προσπάθειά του την έβγαλε άκυρη, καθώς ήταν πάρα πολύ χαμηλή.
«Αυτήν τη στιγμή είμαι πάρα πολύ κουρασμένος δεν το περίμενα έτσι, αφού πρέπει να είσαι ετοιμοπόλεμος μέχρι το τέλος» είπε ο Παπαδημητρίου, που πλέον σκέφτεται τον τελικό. «Ρίχνω πρώτος, οπότε, αν κάνω μία καλή ρίψη και τους παγώσω, όλα γίνονται. Δεν μπορώ να μιλήσω για επίδοση. Το αγώνισμα είναι απρόβλεπτο» κατέληξε.
Οι δώδεκα αθλητές που θα λάβουν μέρος στον τελικό της σφυροβολίας είναι οι εξής:
1. Ασταπκόβιτς (Λευκορωσία) 79,81μ.
2. Αντρέι Σκβάρουκ (Ουκρανία) 79,55μ.
3. Κόζι Μουροφούσι (Ιαπωνία) 78,49μ.
4. Νταβίντ Τσαουσινάντ (Γαλλία) 77,12μ.
5. Σιμόν Ζιολκόφσκι (Πολωνία) 77,81μ.
6. Νίκολα Βιτσόνι (Ιταλία) 77,56μ.
7. Τιμπόρ Γκέτσκεκ (Ουγγαρία) 77,33μ.
8. Ιλία Κονοβάλοφ (Ρωσία) 77,07μ.
9. Ιβάν Τικόν (Λευκορωσία) 76,90μ.
10. Λορίς Παολούτζι (Ιταλία) 76,91μ.
11. Βλαντιμίρ Μάσκα (Τσεχία) 76,60μ.
12. Αλέξανδρος Πολυχρονίου (Ελλάδα) 76,61μ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ από τις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League (vids)
- Γιορτή σήμερα 16 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Τα ζευγάρια στα ημιτελικά του Champions League
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.04.2026]
- Μπάγερν – Ρεάλ Μαδρίτης 4-3: Επική πρόκριση των Βαυαρών με γκολάρες στο 89′ και το 94′
- Άρσεναλ-Σπόρτινγκ 0-0: Με κακή εικόνα οι «κανονιέρηδες» προκρίθηκαν στα ημιτελικά



