
Νέα μήνυση εναντίον του ζεύγους Κλίντον από πρώην εθελόντρια στο Λευκό Οίκο
Βροχή πέφτουν οι μηνύσεις εναντίον του Μπιλ Κλίντον, λίγο πριν από την αποχώρησή του από την αμερικανική προεδρία. Την Πέμπτη μία ακόμα πρώην εθελόντρια - εργαζόμενη στο Λευκό Οίκο υπέβαλε μήνυση εναντίον του ζεύγους Κλίντον αλλά και των υπευθύνων του προεδρικού γραφείου για παραβίαση των δικαιωμάτων της.
48
Βροχή πέφτουν οι μηνύσεις εναντίον του Μπιλ Κλίντον, λίγο πριν από την αποχώρησή του από την αμερικανική προεδρία. Την Πέμπτη μία ακόμα πρώην εθελόντρια – εργαζόμενη στο Λευκό Οίκο υπέβαλε μήνυση εναντίον του ζεύγους Κλίντον αλλά και των υπευθύνων του προεδρικού γραφείου για παραβίαση των δικαιωμάτων της.
Η Καθλίν Ουάιλι Σουίκερ κατηγορεί το Λευκό Οίκο ότι έδωσε στη δημοσιότητα τα προσωπικά της στοιχεία, επιστολές της προς τον Αμερικανό πρόεδρο καθώς και τους φακέλους των ομοσπονδιακών Αρχών για το πρόσωπό της, όταν εκείνη είχε κατηγορήσει τον Μπιλ Κλίντον για σεξουαλική παρενόχληση το 1998.
«Απείλησαν τα παιδιά μου, οι προσωπικοί μου φάκελοι δόθηκαν στη δημοσιότητα, και τα πιο μύχια μυστικά μου μαθεύτηκαν από όλους» δήλωσε η Σουίκερ. «Θα παλέψω μόνη μου εναντίον του κρατικού μηχανισμού και θα διεκδικήσω την απονομή δικαιοσύνης» κατέληξε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Reuters
- Άνω Πατήσια: «Διέσχιζε τον δρόμο και βρέθηκε στο τυφλό σημείο του φορτηγού» – Πώς έγινε το δυστύχημα με θύμα την ηλικιωμένη
- Αλιείς: Άνοιξε η εφαρμογή για ένταξη στο πρόγραμμα στήριξης – Προϋποθέσεις και χρηματοδότηση
- Τράπεζα της Ελλάδος: «Οργανισμός ισχυρός, αλλά και εξ υποχρεώσεως νομικώς ανιδιοτελής»
- «Γιατί περιμένουμε από τα παιδιά να τους αρέσει η ζωή με αυτόν τον κόσμο που κληρονομούν;»
- ΜακΚόλουμ: «Θα ήθελα να δω τον Ολυμπιακό να παίρνει Ευρωλίγκα στο ΟΑΚΑ, αλλά…»
- BHMAGAZINO: Στο Grand Prix του Μονακό μαζί με τη νέα ελίτ πιλότων της Formula 1


