70

Η Bally Total Fitness Holding, η μεγαλύτερη αλυσίδα γυμναστηρίων στις ΗΠΑ, ανακοίνωσε ότι σύντομα θα ενσωματώσει τηλεοράσεις αλλά και συσκευές σύνδεσης με το Internet σε ορισμένα από τα μηχανήματα άσκησης, όπως ο διάδρομος, το ποδήλατο, κ.ά.

Ο κατάλογος των μελών της Bally αριθμεί ήδη τέσσερα εκατομμύρια μέλη, ενώ με τη νέα αυτή υπηρεσία αναμένεται σημαντική αύξηση των μελών αλλά και των κερδών από το χρηματιστήριο.


Οσοι γυμνάζονται θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν τηλεόραση, να σερφάρουν στο Internet, να πληρώνουν λογαριασμούς ή να ελέγχουν την ηλεκτρονική τους αλληλογραφία.


Η άσκηση θα σταματά είτε όταν κουραστούν από το στατικό ποδήλατο είτε όταν …δουν το λογαριασμό που θα πρέπει να πληρώσουν για το επίσης στατικό σέρφινγκ, που ακούραστα τους έκανε να περνούν ώρες ακινητοποιημένοι στο Διαδίκτυο!

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ