Αναβάθμιση της ελληνικής αγοράς
Ξεκινά η διαδικασία αξιολόγησης της ελληνικής οικονομίας από τη Morgan Stanley, η οποία θα οδηγήσει στην χαρακτηρισμό της ελληνικής αγοράς ως ανεπτυγμένης.
28
Ξεκινά η διαδικασία αξιολόγησης της ελληνικής οικονομίας από τη Morgan Stanley, η οποία θα οδηγήσει στην χαρακτηρισμό της ελληνικής αγοράς ως ανεπτυγμένης.
Ο διεθνής οίκος, σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg, ανακοίνωσε αργά χθες το βράδυ την πρόθεσή του να ξεκινήσει τη σχετική διαδικασία αξιολόγησης της ελληνικής οικονομίας, η οποία, με δεδομένη τη συμμετοχή της χώρας μας στην ΟΝΕ, θα οδηγήσει σε αναβάθμιση της ελληνικής αγοράς στην κατηγορία των ανεπτυγμένων.
Η εξέλιξη αυτή αναμένεται να τονώσει σημαντικά το χρηματιστήριο, καθώς πλέον θα στραφούν προς τη Σοφοκλέους και οι ξένοι θεσμικοί επενδυτές, οι οποίοι απείχαν αφού η ελληνική αγορά βρισκόταν για πάρα πολύ καιρό στο μεταίχμιο των αναδυομένων με τις ανεπτυγμένες αγορές.
ΑΠΕ
- Τζέφρι Έπσταϊν: Τα νέα στοιχεία για τον θάνατό του – Η πορτοκαλί φιγούρα και ο γιατρός που λέει ότι στραγγαλίστηκε
- HOTΕΛ ΕΛVIRA»: Νέο επεισόδιο απόψε στο MEGA
- Κρήτη: Ακρωτηριάστηκε στο πόδι η γυναίκα που παρασύρθηκε από φορτηγό στο Ηράκλειο
- Παίκτης της Λεβερκούζεν αποθέωσε τον Μεντιλίμπαρ πριν το ματς με τον Ολυμπιακό (vid)
- Ιράν: Οι ΗΠΑ προετοιμάζονται για παρατεταμένη στρατιωτική εκστρατεία
- Κακοκαιρία: Σαρώνει σε Ηλεία και Μεσσηνία – Πλημμύρες και διαρκείς κατολισθήσεις βράχων – Απειλούνται σπίτια


