
Οι χώρες του Συμφώνου Σταθερότητας θα βοηθήσουν στην απορρύπανση του Δούναβη
Επτά βαλκανικές χώρες (Αλβανία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Κροατία, Ουγγαρία, ΠΓΔΜ και Ρουμανία) συμφώνησαν την Τετάρτη να συνδράμουν εκείνες που επλήγησαν από τη μόλυνση του Δούναβη.
34
Επτά βαλκανικές χώρες (Αλβανία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Κροατία, Ουγγαρία, ΠΓΔΜ και Ρουμανία) συμφώνησαν την Τετάρτη να συνδράμουν εκείνες που επλήγησαν από τη μόλυνση του Δούναβη.
Kατά τη διήμερη συνάντηση της ομάδας εργασίας για θέματα ασφαλείας στο πλαίσιο του Συμφώνου Σταθερότητας για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, οι συμμετέχοντες υιοθέτησαν σχέδιο για την ίδρυση κέντρων αποκατάστασης καταστροφών στην περιοχή. Ολα τα προγράμματα θα κατατεθούν προς έγκριση και χρηματοδότηση στη σύνοδο δωρητών, που θα διεξαχθεί στις 29 με 30 Μαρτίου, στις Βρυξέλλες.
Reuters
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Fed: Η απόφαση του υπουργείου Δικαιοσύνης διατηρεί το δράμα
- ΠΑΟΚ – ΟΦΗ 2-2 κ.δ., 2-3 παρ.: Μάγκες από την Κρήτη, σήκωσαν το Κύπελλο!
- Δανεισμός ρεκόρ σε γιουάν από αμερικανικές τράπεζες
- Ποια ευρωπαϊκά ομόλογα χάνουν την αίγλη τους
- ΠΑΟΚ – ΟΦΗ: Ο Γιερεμέγιεφ ισοφαρίζει σε 2-2 και στέλνει τον τελικό στην παράταση – Δείτε όλα τα γκολ vid)
- Η Κέιτ Τζάκσον επέλεξε μια «ήρεμη» ζωή μακριά από το Χόλιγουντ

