
Αύξηση κατά 3,6% των ταξινομήσεων νέων αυτοκινήτων στη δυτική Ευρώπη
Αύξηση κατά 3,6% σε ετήσιο ρυθμό σημείωσαν οι ταξινομήσεις αυτοκινήτων στις χώρες της δυτικής Ευρώπης τον Ιανουάριο, ανακοίνωσε την Τρίτη η Ενωση Ευρωπαίων Κατασκευαστών Αυτοκινήτων (ACEA).
55
Αύξηση κατά 3,6% σε ετήσιο ρυθμό σημείωσαν οι ταξινομήσεις αυτοκινήτων στις χώρες της δυτικής Ευρώπης τον Ιανουάριο, ανακοίνωσε την Τρίτη η Ενωση Ευρωπαίων Κατασκευαστών Αυτοκινήτων (ACEA).
Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο αριθμός των αυτοκινήτων που τέθηκαν σε κυκλοφορία κατά το δωδεκάμηνο που έληξε στις 31 Ιανουαρίου 2000 έφτασε τα 1.300.504, σημειώνοντας αύξηση 3,6% παρά τη στασιμότητα των πωλήσεων που είχε σημειωθεί κατά του τρεις τελευταίους μήνες του 1999.
Η αύξηση αποδίδεται στην ανάκαμψη της οικονομικής ανάπτυξης τουλάχιστον στις μισές από τις 18 χώρες που είναι μέλη της ένωσης.
Reuters
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μπλόκο από την Ισπανία: Δεν δίνει άδεια για τον ελλιμενισμό του πλοίου με τους νεκρούς από χανταϊό
- Κρήτη: Νέο βίντεο ντοκουμέντο – Καρέ καρέ η στιγμή της αιματηρής επίθεσης των τριών στον 57χρονο σε μπαρ στο Ηράκλειο
- Γιγάντια χωματερή στην Χιλή είναι η μεγαλύτερη πηγή μεθανίου στον κόσμο
- Στην Αθήνα έρχονται Τραμπ, Ρούμπιο και Χέγκσεθ, αποκάλυψε η Γκίλφοϊλ
- Πούλιτζερ 2026: Τραμπ, άγγελος, σπάραγμος και η δύναμη της Τέταρτης Εξουσίας – Όλοι οι νικητές
- Εκτεθειμένη η ΚΕΔ: Στην Τούμπα «κουρελιάστηκε» το πρωτόκολλο του VAR (pic)

