
Στόχος μας το UEFA
Τους στόχους του ΠΑΟΚ οριοθέτησε στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Σερβοέλληνας ξεκαθάρισε ότι ο δικέφαλος δεν πρέπει να σκέφτεται το Champions League. Αντίθετα, στόχο του πρέπει να αποτελεί η έξοδος στο Κύπελλο UEFA.
26
Τους στόχους του ΠΑΟΚ οριοθέτησε στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Σερβοέλληνας ξεκαθάρισε ότι ο δικέφαλος δεν πρέπει να σκέφτεται το Champions League. Αντίθετα, στόχο του πρέπει να αποτελεί η έξοδος στο Κύπελλο UEFA.
Πάμε για UEFA. Ξεχάστε το πρωτάθλημα και το Champions League. Δουλεύουμε καθημερινά για την ομάδα, βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πηγαίνουμε για το UEFA και όποιος έχει διαφορετική άποψη δεν βλέπει την πραγματικότητα δήλωσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε και στην υπόθεση Ναλιτζή, μετά την τροπή που πήρε το θέμα (κλήθηκε σε απολογία από τον πρόεδρο του Πανιωνίου για τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ Γιώργο Μπατατούδη). Δεν ξέρουμε πού θα καταλήξει ο ποδοσφαιριστής. Είναι ταλαντούχος παίκτης. Εχει αξία. Δεν μπορώ να πω όμως κάτι. Τις επόμενες μέρες θα γνωρίζουμε. Μη με ρωτάτε περισσότερα.
Τέλος, ο Μπάγεβιτς αναφέρθηκε και στον τερματοφύλακα της ομάδας του, Μιχόπουλο, που αποδοκιμάστηκε έντονα από τους οπαδούς του Δικεφάλου. Είναι άσχημο για έναν παίκτη να δέχεται τέτοια κριτική. Είχε άσχημη απόδοση σε ένα παιχνίδι, αλλά από εκεί και πέρα δεν χρειάζονται οι αποδοκιμασίες. Ο παίκτης δεν πρέπει να δέχεται μεγάλη ψυχολογική πίεση και σίγουρα δεν θα πρέπει να αγωνίζεται μια ο πρώτος και μια ο δεύτερος τερματοφύλακας. Ετσι θα καούν και οι δύο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γιατί η σύζυγος του Λουτσέσκου «ξέσπασε» με τους Ρουμάνους δημοσιογράφους
- Μάντζος: Πρακτικές διαφθοράς και συναλλαγής από την κυβέρνηση – «Εκλογές για να κάνουμε πρόωρη ανάσταση»
- Παρεμβάσεις οδικής ασφάλειας στο δρόμο «Άστρος-Λεωνίδιο»
- Προκλητικός ο Τσιάρας: Δεν είναι ρουσφέτι να υπερασπίζεσαι τον αδύναμο πολίτη – Θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές
- Με Γκραντ στην Ισπανία ο Παναθηναϊκός, τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του
- Απάντηση Ανδρουλάκη με βίντεο σε λίγη ώρα στο προκλητικό μήνυμα Μητσοτάκη για τα σκάνδαλα της κυβέρνησης
