
Στην αγορά και πάλι το βρετανικό βοδινό κρέας με κόκαλο
Στα καταστήματα τροφίμων της Βρετανίας επέστρεψε την Παρασκευή το βρετανικό βοδινό με κόκαλο, έπειτα από διετή απαγόρευση που είχε επιβάλει η κυβέρνηση εξαιτίας της νόσου των τρελών αγελάδων.
55
Στα καταστήματα τροφίμων της Βρετανίας επέστρεψε την Παρασκευή το βρετανικό βοδινό με κόκαλο, έπειτα από διετή απαγόρευση που είχε επιβάλει η κυβέρνηση εξαιτίας της νόσου των τρελών αγελάδων.
Τα παϊδάκια, οι μπριζόλες και η ουρά βοδινού κρέατος είχαν αποσυρθεί από την αγορά το 1997, μετά τη μόλυνση αγελάδων από την ασθένεια της σπογγώδους εγκεφαλοπάθειας και την απόδειξη ότι ο φορέας υπάρχει στο μεδούλι.
Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες καταστημάτων, που επανέφεραν το βρετανικό βοδινό νωρίτερα από την επίσημη λήξη της απαγόρευσης, η ζήτηση θα είναι αυξημένη και είναι πιθανόν να μην επαρκέσουν οι προμήθειες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί Βρετανοί πιστεύουν ότι η δυσφήμιση της ποιότητας του βρετανικού βοδινού κρέατος οφείλεται στην απαγόρευση του 1997.
Associated Press
- Ο Τραμπ αντεπιτίθεται στον Μερτς: «Δεν ξέρει τι λέει»
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Μήνυμα ανακωχής
- Αταμάν: «Είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε και το δεύτερο παιχνίδι»
- Μέλισσα κόντεψε να σκοτώσει γυναίκα στην Κρήτη – Την έσωσε η γειτόνισσα με ένεση αδρεναλίνης
- Κόρι Τζόσεφ: Ο x factor του game 1 έχει δαχτυλίδι ΝΒΑ
- Ένα παλικάρι από τις… λίμνες του Οντάριο




