Οι Ελβετοί παίρνουν τα μέτρα τους ενάντια στον ιό του 2000
Η Swiss National Bank μοίρασε στα υποκαταστήματά της το ποσό των 39 δισ. δολαρίων, έτσι ώστε να είναι σε θέση να καλύψουν τις ανάγκες των πελατών τους σε περίπτωση προβλημάτων εξαιτίας του ιού του 2000.
40
Η Swiss National Bank μοίρασε στα υποκαταστήματά της το ποσό των 39 δισ. δολαρίων, έτσι ώστε να είναι σε θέση να καλύψουν τις ανάγκες των πελατών τους σε περίπτωση προβλημάτων εξαιτίας του ιού του 2000.
Το ποσό αυτό είναι 20 φορές μεγαλύτερο από αυτό που συνήθως εφοδιάζονται οι τράπεζες της Ελβετίας σε εορταστικές περιπτώσεις. Η κεντρική τράπεζα της Ελβετίας γέμισε τα ταμεία και τα θησαυροφυλάκια των υποκαταστημάτων της με όλα αυτά τα μετρητά, έτσι ώστε να μπορέσουν να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους σε περίπτωση που ο ιός του 2000 προκαλέσει οποιουδήποτε είδους πρόβλημα στα ηλεκτρονικά συστήματα των τραπεζών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τα παιδιά με τα αποπαίδια του Λανουά και τα σενάρια για δυο ρέφερι
- Rolex και τα Oscars®: Μια διαχρονική δέσμευση στην τέχνη του κινηματογράφου
- Finalissima 2026: Από το Κατάρ και το Λονδίνο, στο «Μπερναμπέου» οδεύει το Ισπανία – Αργεντινή
- Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους 22χρονος που κατείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας
- Οι εκστρατείες για τα Όσκαρ συνήθιζαν να είναι σοβαρές – Μετά εμφανίστηκε ο Τιμοτέ Σαλαμέ
- Ο παλμός της πόλης χτυπάει για 21 χιλιόμετρα: Η μοναδική εμπειρία του 14ου Ημιμαραθωνίου της Αθήνας



