26

Ευκαιρία για το ελληνικό ποδόσφαιρο χαρακτήρισε το ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού ο Γιάννης Κυράστας, προπονητής των πρασίνων, θέλοντας να καθησυχάσει τα πνεύματα πριν από το μεγάλο ματς της Κυριακής.

Σκοπός δικός μας και του Ολυμπιακού είναι η νίκη. Αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επηρεάσει προπονητές, παίκτες και φιλάθλους να ξεφύγουν από τα αθλητικά πλαίσια και να πάμε ακόμη πιο πίσω το ποδόσφαιρο. Δίνεται η ευκαιρία σε όλους τους συντελεστές του αγώνα, συμπεριλαμβανομένων και των φιλάθλων, να έχουν συμπεριφορά ανάλογη με την ιστορία των δύο συλλόγων, ώστε όλοι μαζί να ανεβάσουμε την αξιοπρέπεια του ελληνικού ποδοσφαίρου είπε χαρακτηριστικά.


Στο μεταξύ, ο Πέρσι Ολιβάρες κλήθηκε στην εθνική Περού. Πάντως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με φαξ που έστειλε στο Περού, εξέφρασε τις αντιρρήσεις της για την πρόσκληση του Ολιβάρες, καθώς ο πράσινος θα πρέπει να κάνει ένα υπεραντλαντικό ταξίδι, τη στιγμή που η ομάδα θα βρίσκεται σε κρίσιμη φάση του πρωταθλήματος.


Η ΠΑΕ δήλωσε στην UEFA ότι το επαναληπτικό παιχνίδι με τη Λα Κορούνια θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ 9 Δεκεμβρίου στις 8.30 μ.μ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ