Φάρμακο καταπολεμά πλήρως τον ιό της ηπατίτιδας Β
Το φάρμακο που καταπολεμά ολικά τον ιό της ηπατίτιδας Β παρουσίασαν τη Δευτέρα επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Ανοβέρου στη Διεθνή Διάσκεψη για τις νόσους του ήπατος.
55
Το φάρμακο που καταπολεμά ολικά τον ιό της ηπατίτιδας Β παρουσίασαν τη Δευτέρα επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Ανοβέρου στη Διεθνή Διάσκεψη για τις νόσους του ήπατος.
Οι υπάρχουσες θεραπείες έχουν τη δυνατότητα να καταπολεμήσουν εν μέρει τον ιό και όχι ολικά. Το νέο φάρμακο φέρει την επωνυμία Zeffix, παρασκευάζεται από τη φαρμακοβιομηχανία GlaxoWellcome και περιέχει ένα συστατικό, τη λαμιβουδίνη, που έως τώρα χορηγείτο μόνο σε θύματα του AIDS.
Οσον αφορά την ηπατίτιδα C, οι επιστήμονες ανακοίνωσαν ότι παρά την πρόοδο που έχει σημειωθεί, οι προοπτικές για την ουσιαστική αντιμετώπισή της βρίσκονται ακόμη σε νηπιακό στάδιο και για τα επόμενα δέκα τουλάχιστον χρόνια δεν προβλέπεται αξιόλογη πρόοδος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε μονοκατοικία ηλικιωμένης στο Σοχό – Κάηκε ολοσχερώς
- Πήρε το Super Cup η Μπάρτσα, 3-2 τη Ρεάλ με υπογραφή Ραφίνια
- Super League: Όλα τα γκολ της 16ης αγωνιστικής (vids)
- Ολυμπιακός: «Ας φροντίσουν να φέρουν ελίτ διαιτητή για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ»
- O Τζορτζ Κλούνεϊ κατονομάζει τον πιο «σέξι άνδρα του κόσμου»
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ αγαπάει τον χρυσό και η Βενεζουέλα έχει άφθονο



