Η ανάπτυξη του ελληνικού terroιr
Η αναβίωση τριών ελληνικών ποικιλιών σταφυλιού, που κάποτε κινδύνευσαν με εξαφάνιση, οδήγησε στη δημιουργία κορυφαίων κρασιών, ανταγωνιστικών σε παγκόσμιο επίπεδο.
Η αναβίωση τριών ελληνικών ποικιλιών σταφυλιού, που κάποτε κινδύνευσαν με εξαφάνιση, οδήγησε στη δημιουργία κορυφαίων κρασιών, ανταγωνιστικών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οι βιταμίνες είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε από πού και πώς να τις πάρουμε, καθώς είναι απολύτως αναγκαίες για την υγεία μας

Από τις κουζίνες γιαγιάδων στην ανατολική Αφρική μέχρι συνταγές για κλασικές, αμερικάνικες πίτες-τα αγαπημένα μας βιβλία μαγειρικής για το 2020 μας ταξιδεύουν στον κόσμο μέσα από το φαγητό.

Πλούσια γεύση που χορταίνει απολαυστικά: αυτό πετυχαίνουν τα ζυμαρικά. Και φυσικά...τα ραβιόλια.

H μπύρα είναι ένα φυσικό αλκοολούχο ποτό που παρασκευάζεται από νερό (βρίσκεται συνήθως στην μπίρα σε ποσοστό 93%, ενώ το αλκοόλ σε ποσοστό περίπου 5%), βύνη κριθαριού (σε αυτήν οφείλει τη χαρακτηριστική της γεύση), μαγιά (μετατρέπει τα σάκχαρα σε αλκοόλη και διοξείδιο του άνθρακα, δηλαδή ανθρακικό) και λυκίσκο (αρωματικό φυτό που αρωματίζει την μπίρα και λειτουργεί ως φυσικό συντηρητικό).
Συνταγή για στρούντελ με λαχταριστά μήλα και αχλάδια με φύλλο κρούστας
Ο σεφ που έφερε στο Γαλάτσι αέρα γαστρονομικό και αριστοκρατικό μέσω του εστιατορίου του αγαπά την απλότητα και την οικειότητα στα πιάτα του. Με αυτήν την λογική, μας προτείνει μια εύκολη και νόστιμη ιδέα για το γιορτινό τραπέζι.
Δύο εμβληματικές βρετανικές μάρκες έχουν συγκεντρωσεί το αδιάκοπο πάθος τους για την ανώτερη γεύση και καλοφτιαγμένα προιόντα για να κατασκευάσουν ένα μπουκάλι περιορισμένης έκδοσης του London Dry Gin.
Ένα απολαυστικά τραγανό, γλυκό σνακ που μπορείς να κάνεις και δώρο τα Χριστούγεννα.
Τζίντζερ, γαρύφαλλο, κανέλα, μοσχοκάρυδο-όλες οι χριστουγεννιάτικες μυρωδιές σε ένα εύκολο μπισκότο.
Αν καταψύξετε τα κατάλληλα τρόφιμα με τον σωστό τρόπο, θα καταφέρετε να διατηρήσετε την ποιότητά τους σχεδόν απαράλλακτη.
Μας αξίζει ένα χαλαρωτικό Σαββατοκύριακο στο σπίτι χωρίς μία κουζίνα χάος-αρκεί να φάμε μαζί και να είναι νόστιμα.
Το τέλειο χειμωνιάτικο γλυκό για τις στιγμές που θες κάτι εύκολο και ελαφρύ.
Σύμφωνα με το Le Figaro, δέκα είναι οι κορυφαίες σαμπάνιες που μπορούμε να εμπιστευθούμε φέτος.
Θα μπορούσε το κρέας να «αναπτυχθεί» σε εργαστήριο, από υπάρχοντα κύτταρα ζώων; Δόθηκε η πρώτη έγκριση στον κόσμο για κοτόπουλο «εργαστηρίου».
Τι έχουν δείξει οι έρευνες για τον ρόλο του τζίντζερ στο αδυνάτισμα
Ο Τάσος Αντωνίου δίνει στο in.gr την δική του εκδοχή για αυτήν την λαχταριστή ανοιχτή πίτα ή πίτσα την οποία θα βάλετε στο μηνιαίο σας διαιτολόγιο με το που την δοκιμάσετε μία φορά.
Όλα τα οφέλη του κίτρινου εσπεριδοειδούς και πώς θα το εντάξουμε περισσότερο στην διατροφή μας.
Το αγαπημένπο πιάτο μικρό και μεγάλων: τα μακαρόνια με κιμά. Κι αν μάθουμε να το φτιάχνουμε χωρίς κρέας;
Πανεύκολη συνταγή και το αποτέλεσμα εξόχως...εστιατορικό. Δοκιμάστε την!
Αν και τις τελευταίες δεκαετίες το λίπος είχε δαιμονοποιηθεί, πλέον γνωρίζουμε ότι ορισμένες λιπαρές τροφές είναι υγιεινές και απαραίτητες στη διατροφή μας
Η Mama Earth έφτιαξε τα καλύτερα Vegan Brownies με μαύρα φασόλια χωρίς γλουτένη
Ο Guardian φιλοξενεί ένα αφιέρωμα-ύμνο για ένα από τα πιο δημοφιλή ελληνικά φαγητά, το στιφάδο.
H Mince pie είναι μια γλυκιά πίτα αγγλικής προέλευσης, γεμάτη με ένα μείγμα αποξηραμένων φρούτων και μπαχαρικών που ονομάζεται «mincemeat», που παραδοσιακά σερβίρεται κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων σεζόν σε μεγάλο μέρος του αγγλόφωνου κόσμου.
Ο τραχανάς, ο ελληνικός καφές και το λεμονοθύμαρο παντρεύονται με το μοσχαρίσιο κρέας και δημιουργούν ένα πιάτο εκπάγλου γεύσης, όπως αυτά στα οποία μας έχει συνηθίσει ο διακεκριμένος σεφ.
Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος
Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη
Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος
Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673
ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442