Η μπουγάτσα στα καλύτερα πρωινά του κόσμου – Το πιάτο που της «έκλεψε» την πρωτιά
Το αγαπημένο γλυκό μικρών και μεγάλων «κατακτά» το εξωτερικό
Το αγαπημένο γλυκό μικρών και μεγάλων «κατακτά» το εξωτερικό

Τα listening bars εμφανίστηκαν την δεκαετία του ’50 στην Ιαπωνία και δημιούργησαν ένα μεγάλο κύμα που ζωντανεύει ξανά στις μέρες μας σε όλον τον κόσμο.

Πάνω από το 77% των εταιρειών ζυθοποιίας ανήκει αποκλειστικά σε άνδρες ενώ μόλις το 3% των εταιρειών ζυθοποιίας ανήκει σε γυναίκες.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για αυτό το ολοένα και πιο δημοφιλές - και απίστευτα γλυκό - ποτό;

Tο Kimuraya, συνεργάστηκε με την ιαπωνική εταιρεία NEC Corp για να παράγει αυτό που ονομάζει «Ren AI Pan» - που μεταφράζεται ως AI Love Bread.
O σομελιέ Jean-Michel Deluc φημίζεται για την εμπειρία του στα γαλλικά κρασιά.
Σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας Strateg'eat, το 38% των νέων στη Γαλλία προτιμά τα μπισκότα από τα κρουασάν και το pain au chocolat.
Είναι ιεροσυλία να βάζουμε πάγο στου ουίσκι ή προσωπικό γούστο;
Εμπλουτίζουμε τη διατροφή μας με τροφές που προετοιμάζουν τον οργανισμό μας για έναν ξεκούραστο ύπνο.
Κάθε συστατικό που περιέχει αυτή η σαλάτα προσφέρει μοναδικά οφέλη για την υγεία μας.
Αν σας αρέσει η νόστιμη και οικονομική κουζίνα, αυτά τα μέρη πρέπει να μπουν στη λίστα των διακοπών σας.
Το αγαπημένο ρόφημα των Ελλήνων λατρεύεται σε άλλες χώρες
Στο πάρτι που θα ακολουθήσει, ο σεφ Wolfgang Puck θα σερβίρει δεκάδες πιάτα, όπως ζαμπόν Ιβηρικής, σούσι, πίτσες, παέγια (με chorizo), βάφλες και σοκολατένια αγαλματίδια Όσκαρ.
«Είναι το πιο δημοφιλές ελληνικό street food και προήλθε από την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου, όταν οι στρατιώτες του σούβλιζαν το κρέας στα ξίφη τους και το έψηναν στη φωτιά» γράφει το Taste Atlas
Ένα απολαυστικό «ταξίδι» που ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη το 1924 με προορισμό τις καρδιές εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.
Και όμως δεν είναι το τζατζίκι.
Ποιες είναι οι συνολικά 10 ελληνικές σαλάτες που περιλαμβάνονται στις καλύτερες της Ευρώπης - Το 45% της 11άδας ανήκει δικαιωματικά στην ελληνική κουζίνα
Την ίδια στιγμή που λαμβάνει το πράσινο φως στην Ολλανδία, το τεχνητό κρέας απαγορεύεται στην Ιταλία – Γιατί, όμως;
Έχει τραβήξει την προσοχή της NASA και του Αμερικανικού Στρατού, οι οποίοι και οι δύο εξερευνούν τις δυνατότητες τρισδιάστατης εκτύπωσης τροφίμων
Ο γαστροναύτης αποκάλυψε, κάποια στιγμή, ότι πίστευε ότι μια από τις χειρότερες γαστρονομικές δημιουργίες που γνωρίζει ο άνθρωπος προέρχεται από τη Δύση.
«Με τρελαίνει το γεγονός ότι τις σοκολάτες μου θα τις φάνε άνθρωποι όπως ο Μπράντλεϊ Κούπερ και η Μάργκοτ Ρόμπι» λέει η ιδιοκτήτρια του σοκαλοτοπωλείου, Fiona McArthur.
«Το να συστήνεσαι ως «βίγκαν», να περιηγείσαι σε κοινωνικές εκδηλώσεις που σχετίζονται με το φαγητό και να βομβαρδίζεσαι με ερωτήσεις, αστεία και μερικές φορές ακόμη και εχθρότητα είναι δύσκολο».
Το 1894, ο Λιμούλ Μπένεντικτ, ένας χρηματιστής της Wall Street, μπήκε στο ξενοδοχείο Waldorf για πρωινό. Τότε, συνέβη κάτι μαγικό.
Η γεύση του μοιάζει με κολοκυθόσπορους, φουντούκια, αλλά και λίγο με γαρίδες
Ενδεχομένως να είναι καιρός να επανεξετάσετε τη σχέση σας με το αλκοόλ.
Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος
Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη
Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος
Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673
ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442