Παρασκευή 22 Μαϊου 2026
weather-icon 24o
Κρήτη: Το σημείο που εντοπίστηκε η σορός του 33χρονου γιατρού Αλέξη Τσικόπουλου

Κρήτη: Το σημείο που εντοπίστηκε η σορός του 33χρονου γιατρού Αλέξη Τσικόπουλου

Οι γονείς του 33χρονου αναμένεται να μεταβούν σήμερα στην Κρήτη για τη διαδικασία της αναγνώρισης

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

Tραγική αυλαία  έπεσε το απόγευμα της Πέμπτης (21/05) στο θρίλερ της εξαφάνισης του 33χρονου γιατρού Αλέξη Τσικόπουλου, στην Κρήτη.

Ο αγνοούμενος για περισσότερο από πέντε μήνες γιατρός, βρέθηκε νεκρός σε αγροτική περιοχή του Αποκόρωνα Χανίων.  Σύμφωνα με το creta24.g, ένας κτηνοτρόφος εντόπισε τη σορό και κάλεσε τις αρχές. Δεν άργησε να διαπιστωθεί ότι επρόκειτο για τον 33χρονο Αλέξη, λόγω του χαρακτηριστικού μπλε φούτερ που φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Πλέον αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση, προκειμένου να πέσει φως στα αίτια θανάτου του 33χρονου γιατρού.

Για τις συνθήκες των ερευνών και το δύσβατο σημείο όπου εντοπίστηκε ο άτυχος άνδρας, μίλησε στο CRETA24 ο πρόεδρος της Ομάδας Εθελοντών Εκτάκτων Αναγκών Καντάνου, Φαντελής Καπαρουδάκης, εκφράζοντας αρχικά τα θερμά συλλυπητήρια της ομάδας προς την οικογένεια του εκλιπόντος.

Όπως ανέφερε, οι εθελοντές συμμετείχαν από την πρώτη στιγμή στις έρευνες, οι οποίες για αρκετές ημέρες απέβαιναν άκαρπες λόγω της μορφολογίας της περιοχής και της δυσκολίας πρόσβασης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η σορός του Αλέξη Τσικόπουλου εντοπίστηκε σε απόσταση περίπου 100 μέτρων από την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, ενώ το αυτοκίνητό του είχε βρεθεί περίπου 1,5 χιλιόμετρο μακριά σε ευθεία γραμμή. Ωστόσο, όπως εξήγησε, η πρόσβαση στο συγκεκριμένο σημείο είναι εξαιρετικά δύσκολη έως και αδύνατη από ορισμένες κατευθύνσεις. Η σορός του βρέθηκε στην περιοχή ”Ριζίτικο”, ανάμεσα στα χωριά Φρες και Τζιτζιφές.

Ο κ. Καπαρουδάκης εκτίμησε πως ο άτυχος άνδρας πιθανότατα πέρασε μέσα από το χωριό και κινήθηκε προς το σημείο όπου τελικά εντοπίστηκε. Παράλληλα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να περιπλανήθηκε για ημέρες στην περιοχή, ακόμη και προς τα Λευκά Όρη, καθώς το σημείο βρίσκεται στις πρόποδες του βουνού.

«Υπάρχει ένα μονοπάτι που καταλήγει ουσιαστικά σε αδιέξοδο και δεν χρησιμοποιείται σχεδόν από κανέναν. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν βρέθηκε γρήγορα», ανέφερε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι ακόμη και η πρόσβαση πεζών είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Ο πρόεδρος των εθελοντών εξήγησε επίσης ότι στην περιοχή υπάρχουν αρκετές εκκλησίες, γεγονός που ίσως προκάλεσε σύγχυση στον Αλέξη Τσικόπουλο κατά την προσπάθειά του να επιστρέψει στο όχημά του, το οποίο είχε αφήσει κοντά σε εκκλησάκι.

«Ίσως να είδε κάποια εκκλησία και να νόμιζε πως βρίσκεται κοντά στο αυτοκίνητό του. Είναι ένα ενδεχόμενο που εξετάζουμε», είπε.

Οι γονείς του 33χρονου αναμένεται να μεταβούν σήμερα στην Κρήτη για τη διαδικασία της αναγνώρισης.

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 22 Μαϊου 2026
Cookies