
Δήμαρχος Μουζακίου στο in: «Η κατάσταση ήταν οριακή. Ευτυχώς σταμάτησε η βροχή»
Για οριακή κατάσταση στο δήμο Μουζακίου έκανε λόγο μιλώντας στο in ο Δήμαρχος Μουζακίου με αφορμή τις έντονες βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν και το ύψος των νερών στο ποτάμι.
Με αποκλειστικές του δηλώσεις στο in ο Δήμαρχος Μουζακίου Θεοφάνης Στάθης, δήλωσε πως για μια ακόμη μια φορά ο Δήμος βρίσκεται σε εγρήγορση καθώς το ύψος του νερού στον Πάμισο ποταμό είναι σε οριακό επίπεδο, αλλά ευτυχώς που σταμάτησαν οι βροχοπτώσεις και ζητάει να προχωρήσουν άμεσα τα αντιπλημμυρικά έργα και τα έργα εμβάθυνσης.
«Το νερό έφτασε πάλι σε οριακά επίπεδα. Ευτυχώς σταμάτησε να βρέχει και η κατάσταση δείχνει καλή. Το πρόβλημα όπως πάντα εντοπίζεται στα πεδινά που συγκεντρώνεται το περισσότερο νερό και δημιουργείται κίνδυνος υπερχείλησης στο ποτάμι» δήλωσε στο in ο Θεοφάνης Στάθης και πρόσθεσε:
«Πρέπει να τρέξουν γρήγορα τα αντιπλημμυρικά έργα που απαιτούνται στην περιοχή ώστε να θωρακιστεί ο Δήμος. Καθώς και τα έργα εμβάθυνσης στο ποτάμι. Είναι σημαντικό να γίνουν προκειμένου να μην δημιουργηθεί και πάλι κάποιο πρόβλημα κυρίως στα πεδινά μας χωριά»
Νωρίτερα σε ανάρτηση του ο Δήμος Μουζακίου είχε αναφέρει μεταξύ άλλων: «Οι υπηρεσίες του Δήμου παραμένουν σε αυξημένη ετοιμότητα, ενώ συνεχίζεται η παρακολούθηση της στάθμης των υδάτων σε ποταμούς και ρέματα. Μέχρι στιγμής, η κατάσταση κρίνεται ελεγχόμενη.
Επισημαίνεται ότι ο δρόμος από το Τ.Δ. Μαγούλας προς Μ. Καλύβια έχει κλείσει λόγω υπερχείλισης του ρέματος «Αυλάκι». Παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφεύγουν τη διέλευση από το συγκεκριμένο σημείο και να επιλέγουν εναλλακτικές διαδρομές»
- Fuel pass: Οι τέσσερις συμβουλές της αστυνομίας για να μην πέσεις θύμα απάτης
- Χαμός στην Τσέλσι με Φερνάντες – «Κόκκινο πανί» και για τους συμπαίκτες του ο Αργεντίνος
- Σε επίπεδα ρεκόρ το ευρωπαϊκό ντίζελ – Πάνω από 200 δολάρια το βαρέλι
- Το Ισραήλ σφυροκοπά τον νότιο Λίβανο και καταλαμβάνει χωριά – Αυξάνονται διαρκώς οι νεκροί
- LIVE: Χάποελ Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός
- Η Κόρτνεϊ Λαβ, ο Μάρλον Μπράντο και το γενεαλογικό δέντρο


