Κι όμως, η Παρτιζάν… πρωτοτυπεί και κάνει rebuild στα μέσα της περιόδου, αφού τα κακά αποτελέσματα σε συνδυασμό με την αποχώρηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναγκάζουν τους Σέρβους σε πολλές αλλαγές.
Μάλιστα, μετά την φυγή του Ταϊρίκ Τζόουνς και ο Ντουέιν Ουάσινγκτον αποτελεί ξένο σώμα για τη σερβική ομάδα και μάλιστα δεν θα ταξιδέψει με την Παρτιζάν στη Γαλλία για το παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής της Euroleague κόντρα στη Μονακό (6/1, 20:30).
Έρχονται νέες αποχωρήσεις στην Παρτιζάν μετά τον Τζόουνς
Και δεν έμειναν εκεί οι Σέρβοι, αφού ο Ουάσινγκτον δεν αγωνίστηκε ούτε απέναντι στην Μπόρατς για την Αδριατική Λίγκα και πλέον μετράει μέρες για την αποχώρησή του από τη σερβική ομάδα.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τζόουνς, ο Ουάσινγκτον και ο Στέρλινγκ Μπράουν είναι στα… μαχαίρια με τον κόσμο της ομάδας και μετά τον πρώτο δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις και αποχωρήσεις και με τους άλλους δύο. Μάλιστα, για τον Μπράουν έχουν ακουστεί ήδη αρκετές ομάδες της Euroleague, όμως ακόμη δεσμεύεται με συμβόλαιο.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
«Τέθηκε στο αρχείο» η έρευνα για την αμοιβή του Τονί Εστανγκέ καθώς αποδείχθηκε πως οι υποψίες οφείλονταν σε «νομικό σφάλμα που διαπράχθηκε καλόπιστα».
Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας και θα κυνηγήσει την πρωτιά στη regular season της Euroleague, την ώρα που ο Παναθηναϊκός μπορεί να φτάσει μέχρι και την 6η θέση.
Ξεχωριστή βραδιά για τον προπονητή του Ολυμπιακού Γιώργο Μπαρτζώκα, καθώς κόντρα στη Βιλερμπάν έγινε ο δεύτερος προπονητής στην ιστορία της Euroleague με 300 παιχνίδια στον πάγκο της ίδιας ομάδας
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε ικανοποιημένος με τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βιλερμπάν, ωστόσο επεσήμανε ότι τα επόμενα κρίσιμα ματς είναι αυτά που θα κρίνουν την πορεία της ομάδας του στη regular season. - Τι είπε μετά το ματς ο Σάσα Βεζένκοφ.