Ολυμπιακός: «Κλειδί» για τη νίκη στο ΟΑΚΑ ο Μιλουτίνοφ, «άγγιξε» το νταμπλ – νταμπλ!
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, όντας το «κλειδί» του Ολυμπιακού, όπως «μαρτυρά» και η επίδοσή του στο ranking της Euroleague.
Ένας από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος έδωσε μεγάλες μάχες και στις δύο ρακέτες και έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στη νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ.
Ο Σέρβος σέντερ παρέμεινε στο παρκέ για 25:58 λεπτά και ολοκλήρωσε την αναμέτρηση έχοντας 10 πόντους, με 4/4 δίποντο και 2/3 βολές, ενώ επίσης είχε 9 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 κλέψιμο, με τον έμπειρο άσο να συγκεντρώνει 27 βαθμούς στο ranking.
Σύμφωνα με το σύστημα αξιολόγησης της Euroleague, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μάλιστα ήταν ο κορυφαίος του Ολυμπιακού στο αποψινό παιχνίδι (σ.σ ακολουθεί ο Βεζένκοφ με 25), με τον Σέρβο να δείχνει για μια ακόμα φορά γιατί θεωρείται ένας από τους καλύτερους σέντερ στην Ευρώπη.
Μια σπουδαία εμφάνιση από τον άσο των Πειραιωτών, που βγήκε νικητής στις περισσότερες μάχες που έδωσε με τους σέντερ του Παναθηναϊκού και οδήγησε τον Ολυμπιακό σε μια σπουδαία νίκη.
Μιλουτίνοφ: «Όλοι κάνουμε το κάτι παραπάνω»
Σε δηλώσεις που έκανε λίγο μετά το τέλος του ματς ο Σέρβος σέντερ τόνισε: «Νιώθω εξαιρετικά γιατί νικήσαμε. Σημαίνει πολλά για μας. Προσπάθησα να βοηθήσω όσο μπορούσα. Δεν κράτησα πολύ την μπάλα αλλά έπρεπε να βοηθήσω με άλλους τρόπους. Ήταν πολύ σημαντική νίκη για μας.
Πρέπει πάντα να κάνεις το κάτι παραπάνω σε αυτά τα ματς. Ο Παναθηναϊκός είναι εξαιρετική ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες, καλό σταφ και χρειάζεται πάντα όλοι να κάνουμε το κάτι παραπάνω για να νικήσουμε…».
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στεφάν Λανουά μπορεί να επιλέξει αλλοδαπούς ρέφερι για τα ντέρμπι της Super League, όμως άλλαξε τακτική σχετικά με την παρουσία του στα γήπεδα των αγώνων
Δύο ώρες νωρίτερα, δηλαδή στις 18:00, αντί στις 20:00, θα ξεκινήσει τελικά τη Πέμπτη 2/4, ο τρίτος ημιτελικός της Novibet Volley League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.