Είναι επίσημο: Αναβλήθηκε ο αγώνας Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε, λόγω της κακοκαιρίας
Οπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, η αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε για την Ευρωλίγκα που ήταν προγραμματισμένη για απόψε (4/12, 21;15) στο ΣΕΦ δεν θα διεξαχθεί λόγω της έντονης κακοκαιρίας.
Επίσημη είναι πλέον η αναβολή της προγραμματισμένης για απόψε (4/12, 21:15) αναμέτρησης Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ, για την 14η αγωνιστική της Euroleague, εξαιτίας της «κακοκαιρίας Byron» που πλήττει έντονα την Αττική εδώ και μερικές ώρες.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης «πήρε πάνω του» την κατάσταση και αποφάσισε για λόγους ασφαλείας το παιχνίδι των ερυθρόλευκων με την τουρκική ομάδα να αναβληθεί.
Είχαμε αναφέρει λίγο νωρίτερα ότι το παιχνίδι των ερυθρόλευκων με τους Τούρκους ήταν στον «αέρα», καθώς η κακοκαιρία είχε θέσει σε «κόκκινο συναγερμό» το Λεκανοπέδιο Αττικής, συνεπώς υπήρχε κίνδυνος για τον όγκο φιλάθλων που θα ήθελε να μετακινηθεί από τα σπίτια του προς το ΣΕΦ.
Εν τέλει το παιχνίδι αναβλήθηκε και πλέον αναμένουμε από την διοργανώτρια Αρχή (Euroleague) να θέσει νέα ημερομηνία διεξαγωγής της αναμέτρησης της 14ης αγωνιστικής, ανάμεσα στην ελληνική και την τουρκική ομάδα.
H ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:
«Κατόπιν σχετικής απόφασης του Αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Ιωάννη Βρούτση, η σημερινή (04/12, 21:15) αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, αναβλήθηκε».
Βρούτσης: «Καθαρά για λόγους ασφάλειας η αναβολή»
Με τοποθέτησή του στη NOVA ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, εξήγησε γιατί αναβλήθηκε το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ.
Όπως ανέφερε ο κύριος Βρούτσης, η απόφαση πάρθηκε καθαρά για λόγους ασφαλείας όλων όσων θα έπρεπε να πάνε στο γήπεδο. «Καλησπέρα από Αλεξανδρόπουλη. Εδώ είναι ντάξει ο καιρός, βρέχει σχετικά. Ήρθαμε για να ανακοινώσουμε σε ένα κλειστό γήπεδο που είχε προβλήματα την επισκευή και την αναβάθμισή του, στο «Νίκος Σαμαράς», σε αυτό το στολίδι του βόλεϊ, του εμβληματικού μας αθλητή και τώρα είμαστε στην διαδικασία της επιστροφή. Αναμένοντας το αεροπλάνο γίνανε όλα αυτά τα οποία ήδη ανακοινώσατε, η αναβολή του αγώνα του Ολυμπιακού, για λόγους καθαρά ασφάλειας του συνόλου φιλάθλων, παικτών, όλων.
Γιατί πάνω από όλα είναι η ασφάλεια. Και ξέρετε ότι με την ασφάλεια έχουμε μία ιδιαίτερη ευαισθησία στο υπουργείου αθλητισμού, έχουμε πάρει πρωτοβουλίες και την έχουμε θέση ως υψηλή προτεραιότητα στα πάντα».
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Ο Μόντε Μόρις αποχώρησε υποβασταζόμενος από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μπάγερν και ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε λόγο για βαρύ διάστρεμμα το οποίο έχει υποστεί ο Αμερικανός.