Η ομάδα του Βιρτζίνια Τεκ και ο Νεοκλής Αβδάλας συνεχίζουν ακάθεκτοι στο πρωτάθλημα του NCAA, καθώς επικράτησαν με 94-59 του Σεντ Τζόσεφς για να καταγράψουν την τρίτη νίκη τους στη σεζόν σε ισάριθμα παιχνίδια.
Ο Έλληνας γκαρντ ήταν ξανά από τους πρωταγωνιστές της ομάδας του, καθώς σημείωσε 14 πόντους, 5 ριμπάουντ και 7 ασίστ, σε 25 λεπτά παιχνιδιού. Πρώτος σκόρερ του παιχνιδιού ήταν ο συμπαίκτης του Αβδάλα, Αμάνι Χάνσμπερι με 19 πόντους.
Ο Αβδάλας έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία στις πρώτες του συμμετοχές στο κολλεγιακό πρωτάθλημα, με κορυφαία εμφάνιση μέχρι στιγμής αυτή της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στο Πρόβιντενς, όπου σημείωσε 33 πόντους, 5 ριμπάουντ και 6 ασίστ, κάτι που οδήγησε στην ανάδειξή του ως ο κορυφαίος παίκτης της εβδομάδας στην περιφέρεια ACC.
Δείτε highlights από την αναμέτρηση Βιρτζίνια Τεκ – Σεντ Τζόσεφς, όπου εντυπωσίασε ο Αβδάλας
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.