Παπαγιάννης: «Ο Παναθηναϊκός είναι η αγάπη μου…»
Tην αγάπη του για τον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Γιώργος Παπαγιάννης λίγο πριν το Ολυμπιακός - Εφές...
Ο Γιώργος Παπαγιάννης έκανε δηλώσεις σε συνδρομητικό κανάλι, λίγο πριν από το ματς της Αναντολού Εφές εναντίον του Ολυμπιακού και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως για εκείνον η ομάδα των πράσινων είναι η μεγάλη του αγάπη.
Ο σέντερ της τουρκικής ομάδας δεν έκρυψε τα συναισθήματά του για τον Παναθηναϊκό και στην ερώτηση σχετικά με το αν θα επέστρεφε στην Ελλάδα για να αγωνιστεί σε ένα από τους δύο «αιωνίους», ο ίδιος εξέφρασε καθαρά την προτίμησή του.
Αναλυτικά, όσα είπε ο Γιώργος Παπαγιάννης:
Για το αν υπάρχει για εκείνον το σενάριο επιστροφής του στην Ελλάδα: «Για να είμαι ειλικρινής ήθελα να μείνω στο εξωτερικό. Περνάω καλά εκτός. Σίγουρα μου λείπουν η καθημερινότητα που είχα εδώ, οι φίλοι μου, η οικογένειά μου».
Ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν σε περίπτωση επαναπατρισμού του θα ήταν ανοιχτός και για τους δύο «αιωνίους» ή μόνο τον Παναθηναϊκό, είπε: «Ξέρετε πιστεύω τα συναισθήματά μου για τον Παναθηναϊκό, οπότε η απάντηση είναι εκεί. Ο Παναθηναϊκός είναι πάντα η αγάπη μου για μένα».
- «Είχαμε φτώχεια. Θυμάμαι δεν φορούσα παπούτσια»: Συγκινεί η Έφη Θώδη μιλώντας για τα παιδικά της χρόνια
- «Φρένο» στον Τραμπ θέλει να βάλει η Γερουσία των ΗΠΑ, μπλοκάροντας νέα στρατιωτική επέμβαση στη Βενεζουέλα
- Αγρίνιο: Άνδρας εισέβαλε στο δημαρχείο επιτέθηκε στον δήμαρχο και δάγκωσε υπάλληλο
- Ένοχος για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας Άγγλος πρώην διαιτητής της Premier League
- Ναπολέων Λαπαθιώτης: Ένας ευτυχής νέος…
- Μακρόν: Νεοαποικιακή επιθετικότητα και δίψα για διαμοιρασμό του κόσμου ανάμεσα στις μεγάλες δυνάμεις
