Ιδανικά ξεκίνησε τη φετινή χρονιά ο Βασίλης Σπανούλης, κατακτώντας τον πρώτο τίτλο της προπονητικής του καριέρας, καθώς η Μονακό νίκησε την Λε Μαν και πήρε το Σούπερ Καπ Γαλλίας.
Ο «Kill Bill» στις δηλώσεις του μετά το ματς, αποθέωσε τους παίκτες του λέγοντας πως παίζουν μπάσκετ ακριβώς με τον τρόπο που εκείνος το οραματίζεται.
Αναλυτικά όσα είπε ο Σπανούλης:
«Επικρατήσαμε κόντρα σε μια ομάδα πολύ ποιοτική. Είχαμε θέληση και… δίψα για να κατακτήσουμε τον τίτλο. Το είδα στους παίκτες μου. Παίξαμε ακριβώς όπως εγώ κατανοώ το μπάσκετ. Τη δικιά μου φιλοσοφία, τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Και για αυτό είμαι περήφανος για τους παίκτες μου.
Υπάρχουν ακόμα πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε. Έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη σεζόν. Πρέπει να παραμείνουμε προσηλωμένοι στους στόχους μας. Έχουμε βάλει τον πήχη πολύ ψηλά και έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο χρόνο.
Η περσινή σεζόν με την πορεία μας στην EuroLeague ήταν πραγματικά ιστορική. Φτάσαμε πολύ κοντά στον τίτλο. Θέλουμε να επιστρέψουμε καλύτεροι. Είμαστε στο σωστό μονοπάτι. Υπάρχουν ακόμα πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε, αλλά είμαστε στο σωστό δρόμο. Θέλουμε να πετύχουμε τόσο στη Γαλλία όσο και στην Euroleague» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Σπανούλης.
Ο Βασίλης Σπανούλης προέρχεται από την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου με την Εθνική Ελλάδας στο Eurobasket και το Σούπερ Καπ Γαλλίας αποτελεί την ιδανική συνέχεια στην καριέρα του.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν υπερασπίστηκε τον Γκαμπριέλε Γκραβίνα μετά τον αποκλεισμό της Ιταλίας, εξαπολύοντας επίθεση στους πολιτικούς και προειδοποιώντας πως χωρίς νέα γήπεδα το Euro 2032 κινδυνεύει!
Καθοριστικός ο Απρίλιος για τη δημιουργία νέας λίγκας στην Ευρώπη – Τα οικονομικά δεδομένα, οι αμφιβολίες των επενδυτών και η αναγκαστική στροφή προς συνεργασία
Ο Άρης αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό και ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει να αποφασίσει για την ενδεκάδα και έχει και μεγάλα ερωτηματικά όσον αφορά τον παρτενέρ του Φαμπιάνο.