Ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει το 4/4 στη Stoiximan Super League και να επιστρέψει στις νίκες μετά τη «βαριά» ήττα από τον Λεβαδειακό με 4-1 στο Κύπελλο.
Επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα οι βασικοί παίκτες του ΠΑΟΚ, με τον Σάστρε ωστόσο να παραμένει στην εντεκάδα, καθώς ο Κένι ταλαιπωρούταν από ίωση τις τελευταίες ημέρες, ενώ στα αριστερά επιστρέφει ο Μπάμπα. Παράλληλα, ο Λόβρεν θα πάρει τη θέση του Μιχαηλίδη στο δίδυμο των στόπερ μαζί με τον Κεντζίορα, ενώ επιστρέφουν οι Μεϊτέ και Οζντόεφ στη μεσαία γραμμή. Πίσω από τον Γιακουμάκη βρίσκεται ο Πέλκας, ενώ στα άκρα της επιθετικής γραμμής θα ξεκινήσουν οι Ζίφκοβιτς και Τάισον.
Η 11άδα του ΠΑΟΚ: Παβλένκα, Σάστρε, Κετζιόρα, Λόβρεν, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Ζίφκοβιτς, Πέλκας, Τάισον, Γιακουμάκης.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Έχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ η Λίβερπουλ έφτασε πέρασε με 4-1 τη Μπάρνσλεϊ και προκρίθηκε στον 4ο γύρο γύρο του FA Cup και θα αντιμετωπίσει τη Μπράιτον. Τα ζευγάρια του 4ου γύρου.
Η μεγάλη ισπανική εφημερίδα εξηγεί πως η Ρεάλ οδηγήθηκε στην απομάκρυνση του Τσάμπι Αλόνσο από την τεχνική της ηγεσία: «Η απόλυσή του ήταν ουσιαστικά προδιαγεγραμμένη μετά την ήττα-σοκ από τη Θέλτα».