Δυνατές δοκιμασίες για ΠΑΟΚ και Άρη στην αυλαία της 4η αγωνιστικής της Super League
Τέσσερα ματς περιλαμβάνει η πρώτη ημέρα της 4ης αγωνιστικής της Super League, με τα πιο ενδιαφέροντα είναι αυτό της Κηφισιάς με τον Άρη και του Παναιτωλικού με τον ΠΑΟΚ.
Η αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Super League ανοίγει με την αναμέτρηση της Κηφισιάς με τον Άρη στις 18.00, με το ματς να γίνεται στο γήπεδο του Αγρινίου και την ομάδα του Σεμπάστιαν Λέτο να θέλει να δώσει συνέχεια στη νίκη με 3-2 επί του Παναθηναϊκού.
Από την άλλη, ο Άρης του Μανόλο Χιμένεθ θέλει να συνεχίσει να δείχνει το καλό πρόσωπο που έχει στα παιχνίδια με τον Ισπανό στον πάγκο του. Ο Άλβαρο κατάφερε να είναι έτοιμος και μπήκε στην αποστολή. Αντίθετα, δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Λόβρο Μάικιτς, Κάρλες Πέρεθ, Φρέντρικ Γένσεν, Τίνο Καντεβέρε, Μιγκέλ Αλφαρέλα και Τάσος Δώνης.
Ο Σεμπαστιάν Λέτο δεν θα έχει στη διάθεσή του για το ματς με τους «κίτρινους» της Θεσσαλονίκης τον Πέτκοφ, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και έμεινε εκτός αποστολής. Ο Αργεντινός τεχνικός δεν υπολογίζει επίσης τους τραυματίες Ζέρσον Σόουζα και Ρουκουνάκη, καθώς και τον νεοαποκτηθέντα Αμανί.
Αναλυτικά η αποστολή της Κηφισιάς: Ξενόπουλος, Ρόμπερτς, Ραμίρες, Σιμόν, Χουχούμης, Μποτία, Ούγκο Σόουζα, Ποκόρνι, Λαρουσί, Σμπώκος, Πόμπο, Έμπο, Βιγιαφάνιες, Ντίας, Ρούμπεν Πέρεθ, Εσκιβέλ, Κωνσταντακόπουλος, Αντόνισε, Τζίμας, Τεττέη, Παντελίδης, Πατήρας, Μούσιολικ, Χριστόπουλος.
Να αφήσει πίσω την βαριά ήττα του Κυπέλλου θέλει ο ΠΑΟΚ
Στο άλλο ενδιαφέρον ματς της ημέρας ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στις 20.30 τον επικίνδυνο Παναιτωλικό, μετά την βαριά ήττα από τον Λεβαδειακό για το Κύπελλο που δημιούργησε «τριγμούς» στην ομάδα.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ολοκλήρωσε χωρίς κάποιο απρόοπτο την προετοιμασία της ομάδας και θα παραταχθεί χωρίς απουσίες στο ματς.
Αναλυτικά η αποστολή του «Δικεφάλου»: Παβλένκα, Γκουγκεσασβίλι, Τσιφτσής, Σάστρε, Κένι, Κεντζιόρα, Λόβρεν, Βολιάκο, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τέιλορ, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Καμαρά, Μπιάνκο, Κωνσταντέλιας, Ιβανούσετς, Πέλκας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τσάλοφ, Γιακουμάκης.
Στις 18.00 υπάρχει επίσης και το Πανσερραϊκός – Ατρόμητος, ενώ στις 20.00 παίζουν ο Βόλος με τον Αστέρα Τρίπολης.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Κηφισιά – Άρης (18.00)
Πανσερραϊκός – Ατρόμητος (18.00)
Βόλος – Αστέρας Τρίπολης (20.00)
ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός (20.30)
- Φουρνιέ: «Περιμένουμε μία δύσκολη μάχη με την Παρτιζάν – Ποτέ δεν είναι εύκολο να παίζεις εκεί»
- Τζόλης: «Θέλω να παίξω σε ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα ή η Λίβερπουλ»
- Ολυμπιακός: Με Νιλικίνα κόντρα στην Παρτιζάν
- Σαντίνο Αντίνο: Η επικοινωνία-τελεσίγραφο για τη συμφωνία Παναθηναϊκού-Γοδόι
- Κλοπ: «Με εξέπληξε η απόλυση του Αλόνσο» – Τι είπε για τη Ρεάλ Μαδρίτης και τα σενάρια για το μέλλον του
- Ξύλο σε αγώνα πρωταθλήματος Νέων στην Ισπανία – Εισέβαλαν στο γήπεδο και οι γονείς! (vids)
- Ελεύθερος σκοπευτής εκτέλεσε πρώην πρόεδρο της Αζαξιό
- Τσάμπι Αλόνσο: Το «τρελό» ποσό που κόστισε ο Ισπανός στη Ρεάλ και το εντυπωσιακό ποσοστό νικών του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 13.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/luke-irving-xqeJbG99nFE-unsplash-1-315x220.jpg)



















































![Βόλος: Συναγερμός στο νοσοκομείο – Άνδρας απειλεί να πέσει στο κενό [εικόνες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/a2-4-1200x776-315x220.jpg)


















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442