Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος δεν έχει κάνει ακόμα το ντεμπούτο του με τη Σεβίλλη, ωστόσο τα τελευταία αποτελέσματα αναμένεται να αλλάξουν τα δεδομένα.
Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έχει ξεκινήσει με πολλά αρνητικά αποτελέσματα τη φετινή La Liga, καθώς μετά από τέσσερις αναμετρήσεις, έχει αποκομίσει 4 βαθμούς. Συγκεκριμένα 2 ήττες, 1 νίκη και ένας βαθμός από ισοπαλία, που κέρδισε τελευταία στιγμή, με γκολ στο 85′ στην τελευταία αναμέτρηση απέναντι στην Έλτσε (2-2).
Σε αυτά τα τέσσερα παιχνίδια, αρνητικός πρωταγωνιστής είναι ο τερματοφύλακας της ομάδας, Όργιαν Νίλαντ, καθώς έχει κρατήσει το «0» μόλις μία φορά, και έχει δεχτεί συνολικά 7 γκολ, ενώ απέναντι στην Έλτσε έκανε σοβαρό λάθος που οδήγησε στο 1-2. Αυτές οι επιδόσεις έχουν οδηγήσει τα ισπανικά μέσα να κάνουν σενάρια αντικατάστασης του Νορβηγού στο βασικό σχήμα.
Ο Βλαχοδήμος και τα σενάρια από την Ισπανία
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των Ισπανών, είναι θέμα χρόνου ο Βλαχοδήμος να ενταχθεί στην εντεκάδα του Αλμέιδα. Όπως αναφέρεται, ο Έλληνας τερματοφύλακας, που αποκτήθηκε με μορφή δανεισμού από τη Νιουκάστλ, δεν ήρθε στη Σεβίλλη για να βρίσκεται στον πάγκο και αναμένεται να κάνει σύντομα το ντεμπούτο του.
Μέχρι στιγμής, ο Βλαχοδήμος έχει βρεθεί δύο φορές στην αποστολή της ομάδας της Ανδαλουσίας.
Μια νέα επιστημονική μελέτη αποκαλύπτει ότι μια απλή αλλαγή στη διατροφή μπορεί να μειώσει τις θερμίδες που καταναλώνουμε, χωρίς να χρειαστεί να μικρύνουν οι μερίδες σας.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Ο Τζέιμς Νάναλι φιλοξενήθηκε στο podcast της Stoiximan και μίλησε για τον Σάκοτα, την παρουσία του στην ΑΕΚ και αναφέρθηκε σε διάφορες στιγμές της καριέρας του.