Η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών λύγισε στα πέναλτι από την Ισπανία σ’ έναν ασύλληπτο ημιτελικό και με 11-9 αποκλείστηκε από τον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Σιγκαπούρης. Η Ελλάδα θα παίξει με τον ηττημένο του Σερβία – Ουγγαρία για το χάλκινο μετάλλιο, σε μια ακόμη σπουδαία πορεία σε ακόμη μία μεγάλη διοργάνωση τα τελευταία χρόνια.
Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή μετά τον άδικο αποκλεισμό της Εθνικής από την Ισπανία στα ημιτελικά έστειλε το μήνυμά της με ανάρτηση στα social media, ενώ έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια, τονίζοντας ότι οι διεθνείς είναι σπουδαίοι.
Αναλυτικά η ανάρτηση της ΕΟΕ:
«Δεν πειράζει μάγκες, είστε σπουδαίοι! Ψηλά το κεφάλι! Η Ελλάδα έχασε στα πέναλτι 11-9 από την Ισπανία και θα διεκδικήσει στον μικρό τελικό το χάλκινο μετάλλιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος»
Αξίζει να σημειωθεί πως η Εθνική θα αγωνιστεί για το χάλκινο μετάλλιο είτε κόντρα στην Σερβία είτε κόντρα στην Ουγγαρία την ερχόμενη Πέμπτη (24/7, 12:35). Το ματς θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ 1.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 1-0 τη Θέλτα χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Γιαμάλ, αλλά έχασε τον σταρ της με πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει ανησυχία και στην Εθνική Ισπανίας εν όψει Μουντιάλ
Καταπληκτικός ο Μότα στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Αταλάντα, καθώς ο γκολκίπερ της Λάτσιο απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την ομάδα του στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Ιντερ
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Κύπρου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα Λεμεσού, με τον Πάμπλο Γκαρσία να βρίσκεται στο επίκεντρο των επεισοδίων.
Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από το «Τερφ Μουρ», επικρατώντας της Μπέρνλι με 1-0 και ανέβηκε στην πρώτη θέση της Premier League, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία της Άρσεναλ, έχοντας την καλύτερη επίθεση.