Η φωτογραφία του Γκαρνάτσο με φανέλα Ράσφορντ που εξόργισε τους φιλάθλους της Γιουνάιτεντ (pic)
Ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο «άναψε φωτιές» στους οπαδούς της Γιουνάιτεντ, καθώς ανάρτησε μια φωτογραφία με φανέλα του Μάρκους Ράσφορντ στα social media.
Ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο βρέθηκε και πάλι στο επίκεντρο της προσοχής των φιλάθλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Αυτή την φορά, επειδή επέλεξε να φωτογραφηθεί με μια φανέλα του Μάρκους Ράσφορντ της Άστον Βίλα.
Έξαλλοι οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Γκαρνάτσο λόγω… Ράσφορντ
Alejandro Garnacho has posted a picture of himself wearing an Aston Villa shirt, with ‘Rashford 9’ on the back 👕
His Man Utd team-mate replied to the Instagram post ❤ pic.twitter.com/hMdmyXRE4K
— Match of the Day (@BBCMOTD) June 22, 2025
Η εν λόγω εικόνα πυροδότησε την οργή των οπαδών δεδομένου ότι ο αριστερός εξτρέμ αγωνίστηκε ως δανεικός στην ομάδα.
Το «timing» της συγκεκριμένης ανάρτησης κρίθηκε ατυχές από πολλούς οπαδούς, καθώς την τρέχουσα περίοδο τα δημοσιεύματα αποχώρησης του Γκαρνάτσο «δίνουν και παίρνουν».
Πολλοί φίλαθλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέλεξαν να σχολιάσουν κάτω από την φωτογραφία, ότι ο Γκαρνάτσο δεν σέβεται την ομάδα που τον ανέδειξε.
Παράλληλα, πολλοί βρήκαν τη δημοσίευση του «προκλητική» καθότι ο Ράσφορντ θα μπορούσε να είναι ένας πιθανός συμπαίκτης του Γκαρνάτσο, εάν εν τέλει ο ίδιος αποχωρήσει από τους «Κόκκινους Διαβόλους».
- Ιράν: Τον «τερματισμό του πολέμου άμεσα» ζητά ο Ερντογάν – Απειλείται «η σταθερότητα ολόκληρης της περιοχής»
- Ιράν: «Εμείς θα αποφασίσουμε το τέλος του πολέμου», απαντούν στον Τραμπ οι Φρουροί της Επανάστασης
- Ιράν: Ο πόλεμος «θα τελειώσει σύντομα» διαβεβαιώνει ο Τραμπ
- Ουκρανία: Αρκετοί τραυματίες εξαιτίας ρωσικών επιθέσεων σε Χάρκοβο και Ντνίπρο
- Ιράν: Τραμπ και Πούτιν συνομίλησαν τηλεφωνικά για πρώτη φορά από την έναρξη του πολέμου
- Κούβα: Ο ΟΗΕ διαπραγματεύεται με τις ΗΠΑ την εισαγωγή καυσίμων για την ανθρωπιστική αποστολή του

