Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Φενέρμπαχτσε στον πρώτο ημιτελικό του Final Four της Euroleague στο Άμπου Ντάμπι, με τους Τούρκους να κλείνουν το πρώτο ημίχρονο στο +5.
Ο Κέντρικ Ναν έβαλε ένα τρομερό buzzer beater στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τον Νάιτζελ Χέιζ – Ντέιβις να παίζει εκπληκτική άμυνα πάνω στον MVP της regular season, όμως ο Αμερικανός σκόραρε με υπέροχο τρόπο, ακριβώς με την κόρνα της λήξης.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Οι περσινές καινοτομίες δεν είχαν συνέχεια από την ΚΕΔ του Λανουά και κατάντησαν ρουτίνα της φετινής σεζόν. Επίσης, δεν κατάφεραν να ανεβάσουν το επίπεδο και να βγάλουν νέους διαιτητές
Η χρονιά καριέρα του Παναγιώτη Ρέτσου που αποτελεί παράδειγμα για όλους στον Ρέντη, εγγύηση για τα μετόπισθεν του Ολυμπιακού (και) εν όψει «τελικών» πρωταθλήματος
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του στο αεροδρόμιο ενόψει Βιλερμπάν χαρακτήρισε τα 4 ματς μέχρι να τελειώσει η regular season, τελικούς, ενώ αναφέρθηκε και στην επιστροφή του Μουσταφά Φαλ.