Στην OPAP Arena o Κουτέσα, φωτογραφήθηκε με τη φανέλα της ΑΕΚ (pic)
Φωτογραφία που απεικονίζει τον Ντέρεκ Κουτέσα με την φανέλα της ΑΕΚ στην Opap Arena κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα social media, με τον 27χρονο εξτρέμ να… προετοιμάζεται για τις ανακοινώσεις.
Ο Ντέρεκ Κουτέσα θα είναι η πρώτη μεταγραφή της ΑΕΚ, ενόψει της επόμενης σεζόν, με τον 27χρονο άσο να βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για τα ιατρικά και τις υπογραφές.
Μάλιστα, κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες στα social media, φωτογραφία του Ελβετού εξτρέμ -με καταγωγή από την Ανγκόλα- να φοράει την φανέλα της Ένωσης και να ποζάρει στην OPAP Arena.
Δείτε την εικόνα του Κουτέσα με την φανέλα της ΑΕΚ
Υπενθυμίζεται πως, ο Κουτέσα έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες της Σερβέτ ενώ έχει περάσει επίσης από Βασιλεία, Σεν Γκάλεν, Λουκέρνη και Ζούλτε Βάρεγκεμ. Το μεγάλο βήμα στην καριέρα του το έκανε το 2019 όταν πήρε μεταγραφή για τη Ρεν με 1,7 εκατ. ευρώ και στα δύο χρόνια που έμεινε εκεί είχε συνολικά τρία γκολ και τέσσερις ασίστ σε 48 παιχνίδια. Τη φετινή σεζόν είχε σε 40 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις 15 γκολ και 5 ασίστ, ενώ είναι διεθνής με όλες τις ομάδες της Ελβετίας.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έδωσε μία αποστομωτική απάντηση στον Δήμαρχο της Ουρένσε που κατηγόρησε την Μπιλμπάο για ξενοφοβία, καθώς στο ρόστερ της έχει μόνο Βάσκους παίκτες.
Aγώνες κανονικής περιόδου το 2026 και το 2028 - Η Γερμανία εξελίσσεται σε στρατηγικό κόμβο για την ανάπτυξη του αμερικανικού football (NFL) στην Ευρώπη
Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και άλλοτε συνεργάτης του Φρανκ Ράικαρντ στην Μπαρτσελόνα επιστρέφει στους πάγκους των εθνικών ομάδων για τη μεγαλύτερη πρόκληση στην ιστορία του ποδοσφαίρου του Σουρινάμ.