Στην πρώτη θέση για το Χρυσό Παπούτσι πέρασε ο Βίκτορ Γιόκερες, ο οποίος προσπέρασε τον Μοχάμεντ Σαλάχ στη μάχη για το βραβείο του κορυφαίου σκόρερ στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.
Ο Σουηδός επιθετικός της Σπόρτινγκ πέτυχε τέσσερα γκολ στη νίκη της ομάδας του επί της Μποαβίστα (0-5) και έφτασε τα 38 στη σεζόν. Αυτός ο αριθμός, πολλαπλασιαζόμενος με τον συντελεστή 1,5 του πορτογαλικού πρωταθλήματος χαρίζει στον Γιόκερες 57 βαθμούς, έναν περισσότερο από τον Μοχάμεντ Σαλάχ.
Ο Αιγύπτιος φορ της Λίβερπουλ σκόραρε μια φορά στο 5-1 επί της Τότεναμ και έφτασε τα 28 γκολ, ωστόσο ο συντελεστής της Premier League είναι δύο.
Τρίτος στη λίστα είναι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι της Μπαρτσελόνα που έχει 25 γκολ και 50 βαθμούς, με τον Χάρι Κέιν να ακολουθεί με 24. Την ίδια επίδοση έχει και ο Ρετέγκι της Αταλάντα.
Στην 15η θέση υπάρχει ελληνική παρουσία, καθώς ο Ευθύμης Κουλούρης με το καρέ που σημείωσε στην Πολωνία με την Πογκόν έφτασε τα 25 γκολ και τους 37,5 βαθμούς.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ζέλσον Μαρτίνς αναφέρθηκε στο επικείμενο, εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ επισήμανε ότι όλα τα παιχνίδια μέχρι το φινάλε των πλέι οφ πρέπει να κερδηθούν από τον Ολυμπιακό.