Ολυμπιακός: Κέρδισαν το δικαίωμα για δύο κακές βραδιές, τώρα ας κερδίσουν το πρωτάθλημα…
Οι ανώδυνες ήττες από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για τον Ολυμπιακό της εποχής του Μεντιλίμπαρ που έχει στα χέρια του το πρωτάθλημα
Σε κανέναν δεν αρέσει να χάνει, ακόμη και σε φιλικά παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός είναι σύλλογος που δεν έχει… πολλά-πολλά με την ήττα. Όταν μάλιστα η εικόνα της ομάδας δεν συνάδει με την κανονικότητα των ερυθρολεύκων όπως συνέβη και στην Τούμπα, μετά την ΟΠΑΠ Αρένα και το αδιάφορο ματς κυπέλλου, τότε ακόμη χειρότερα.
Ο Ολυμπιακός στην Τούμπα τα έκανε σχεδόν όλα λάθος. Από την 11αδα του Μεντιλίμπαρ, όπως παραδέχθηκε ο ίδιος λίγο μετά το τέλος του αγώνα, έως την εικόνα που είχαν τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά οι παίκτες. Μια ήττα από τον ΠΑΟΚ που στο τέλος της ημέρας δεν στοίχισε βαθμολογικά καθώς το +10 από την δεύτερη θέση παρέμεινε με την διαφορά πως σε αυτή βρίσκονται ΑΕΚ και ΠΑΟ μαζί.
Η εικόνα όμως της ομάδας ήταν αυτή που σε συνδυασμό με αυτό που είδαμε ή για την ακρίβεια δεν είδαμε στη Νέα Φιλαδέλφεια έρχεται και «δένει». Πόσο ανησυχητικόμπορεί να είναι αυτό για την συνέχεια των 4 αγώνων στο πρωτάθλημα και του τελικού κυπέλλου με τον ΟΦΗ;
Η απάντηση λογικά θα δοθεί την Κυριακή στο ντέρμπι-στέψης με την ΑΕΚ. Με νίκη ο Ολυμπιακός παίρνει το 48ο πρωτάθλημα της ιστορίας, τον βασικό στόχο που έθεσε σε μια χρονιά ιστορική πουέκλεισε 100 χρόνια ζωής. Και έχει μπροστά του στις 17 Μαΐου την προοπτική του νταμπλ αν ξεπεράσει το εμπόδιο του «πεινασμένου» ΟΦΗ.
Τώρα το πρωτάθλημα…
Ο Ολυμπιακός που στην εποχή του Μεντιλίμπαρ έχει κερδίσει το δικαίωμα και για κακές βραδιές, ποσο δε μάλιστα όταν αυτές δεν κοστίζουν κάτι, όπως συνέβη στα δύο τελευταία ματς. Όταν αυτή η ομάδα έχει κατακτήσει το Κόνφερενς Λιγκ, έχει στα χέρια της το πρωτάθλημα και πάει και για το νταμπλ, μπορεί να… ξεφύγει και λίγο από τον δρόμο.
Όταν ο Ολυμπιακός του «Μεντί» γεμίζει το Καραϊσκάκη με τον κόσμο να γουστάρει αυτό που βλέπει και να την ακολουθεί παντού τότε μπορούν να συμβούν και μια-δύο παρουσίες μακριά από τα γνωστά του στάνταρ.
Το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό είναι πλέον να τελειώνει την δουλειά την Κυριακήμε νίκη επί της ΑΕΚ. Μπροστά στον κόσμο του, με μια ακόμη μεγάλη γιορτή για τους παίκτες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ που δεν είχαν ουσιαστικά αντίπαλο φέτος στην Ελλάδα.
Κάτι που το έχει πει δημόσια επανηλλειμένως ο Αλμέιδα, το έχει παραδεχθεί ο Βιτόρια και το είπε και χθες ο Λουτσέσκου. Ας το τελειώσουν λοιπόντην Κυριακή και ας διατηρήσουν ένα καλό επίπεδο γιατί στις 17 Μαΐου στο τελικό ο ΟΦΗ δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος ούτε υπάρχουν μαγικά κουμπάκια που πατάςκαι επιστρέφεις στο κανονικό επίπεδο.
- Αιτωλοακαρνανία: Στον ανακριτή ο 44χρονος για τη δολοφονία του 50χρονου – Τι είπε στους αστυνομικούς όταν τον συνέλαβαν
- Αυστραλία: Ένας έφηβος τραυματίστηκε σοβαρά σε επίθεση καρχαρία
- Σοκ στην Μπουντεσλίγκα: Η Άιντραχτ απολύει τον Τόπμελερ!
- Αγνοούνται οκτώ ορειβάτες στον Ταΰγετο – Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης
- Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Κανείς δεν είναι πλήρης επειδή δείχνει πλήρης στα social media
- Πυρά ΣΥΡΙΖΑ σε Μητσοτάκη: Ο πρωθυπουργός κάνει μονίμως τον ανήξερο και κυρίως τον ανεύθυνο





