Σοκ και θλίψη επικρατεί στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, με τον 21χρονο παίκτη του Ατρόμητου Πειραιά, Άλεξ Μπάνγκσε, να χάνει τη ζωή του.
Συγκεκριμένα, ο νεαρός αθλητής ένιωσε πόνους στο στήθος κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου με αντίπαλο τον Ίκαρο Καλλιθέας για την 25η αγωνιστική της Α ΕΠΣ Πειραιά και κατέρρευσε.
Άμεση η ιατρική παρέμβαση, όμως δεν τα κατάφερε
Αμέσως οι γιατροί της ομάδας έσπευσαν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ χρησιμοποιήθηκε και ο απινιδωτής.
Ο παίκτης διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, έχοντας σφυγμό όταν αποχώρησε από το γήπεδο, όμως παρά την προσπάθεια των γιατρών δεν κατάφερε να μείνει στη ζωή.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση