«Ο Μίτσιτς μιλάει για συμβόλαιο 5 εκατ. ευρώ τον χρόνο – Το μήνυμα που έστειλε σε Παναθηναϊκό και Ρεάλ»
Ο Βασίλιε Μίτσιτς και τα σενάρια για το μέλλον του δίνουν και παίρνουν, με τον Σέρβο γκαρντ να θέλει το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην Ευρώπη και να έχει στείλει ήδη μήνυμα σε Παναθηναϊκό και Ρεάλ.
Ο Βασίλιε Μίτσιτς αποτελεί το πιο «καυτό» όνομα στην Ευρώπη, καθώς όλοι περιμένουν να μείνει ελεύθερος από τους Φοίνιξ Σανς για να κυνηγήσουν την υπογραφή του.
Τα σενάρια γύρω από τον Σέρβο γκαρντ δίνουν και παίρνουν σε καθημερινή βάση και το πρώτο φαβορί φέρεται να είναι η Χάποελ Τελ Αβίβ για να τον κάνει δικό της, προσφέροντας του ένα… καράβι λεφτά.
Ο Μίτσιτς έχει ακουστεί εκτός από τη Χάποελ και για τις Ρεάλ και Παναθηναϊκό, όμως η πλευρά του Σέρβου έχει στείλει ένα ιδιαίτερο μήνυμα μεσούσης της σεζόν και στις δύο ομάδες.
Τι λένε στο εξωτερικό για Μίτσιτς
«Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Χάποελ Τελ Αβίβ και των εκπροσώπων του Βασίλιε Μίσιτς, με στόχο να υπογράψουν τον σταρ το καλοκαίρι για ένα τεράστιο τριετές συμβόλαιο, όπως έμαθε η Israel Hayom», γράφει ο Τόμερ Γκιβάτι.
«Καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, οι “κόκκινοι” είχαν απευθείας συνομιλίες σε μια προσπάθεια να τον πείσουν να επιστρέψει στην Ευρώπη και ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Ιτούδης μίλησε μαζί του και τον προσδιόρισε ως βασικό στόχο για την επόμενη σεζόν», σημείωσε.
Ο Σέρβος γκαρντ ενδιαφέρεται να συνεχίσει να παίζει στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου και έστειλε παρόμοιο μήνυμα στον Παναθηναϊκό και τη Ρεάλ Μαδρίτης, που τον παρακολουούσαν κατά τη διάρκεια της σεζόν, αλλά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ευρώπη το καλοκαίρι εάν δεν επεκταθεί το συμβόλαιό του με τους Φοίνιξ Σανς για την επόμενη σεζόν», τόνισε.
«Στις συνομιλίες μεταξύ των δύο πλευρών, οι “κόκκινοι” υπολόγισαν ότι ένα συμβόλαιο αξίας πέντε εκατομμυρίων ευρώ ανά σεζόν θα μπορούσε να πείσει τον Σέρβο σταρ να σκεφτεί να εγκαταλείψει το όνειρό του στο NBA, κατανοώντας ότι ο παίκτης θα σκεφτόταν να επιστρέψει στην Ευρώπη με αντάλλαγμα το υψηλότερο συμβόλαιο στην ιστορία. Ο σύλλογος εκτιμά ότι η συμμετοχή στην EuroLeague θα μπορούσε να επισπεύσει το deal, αλλά ακόμη και χωρίς αυτήν, ο παίκτης μπορεί να συμφωνήσει να έρθει», κατέληξε.
- Μυθικό «κράξιμο» στην Αργεντινή για την έλλειψη σεβασμού στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Ισπανία (vid)
- Ο Κέντρικ Ναν έβγαλε τραγούδι: «Κάντε στην άκρη» (vid)
- Σοβαρά επεισόδια στο Μπουένος Άιρες μετά την ήττα της Αργεντινής στον τελικό του Μουντιάλ (vids)
- Τα υπογκρούπ για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό σε Europa και Conference League
- Ο Ρόδρι πήρε από τον Ινφαντίνο τα πρώτα δαχτυλίδια για την κατάκτηση του Μουντιάλ (pics)
- Τραγωδία στην Ισπανία μετά το Μουντιάλ: 13χρονος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών!
- Μαθαίνουν αντιπάλους στην Ευρώπη Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός
- «Μύθος» ο Γιαμάλ στα 19 του: Το ασύλληπτο επίτευγμα του σούπερ σταρ της Ισπανίας (pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)





















![Μία εικόνα, χίλιες λέξεις: Τα δάκρυα του Μέσι μετά τον χαμένο τελικό της Αργεντινής [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/2026-07-19T223643Z_61840975_UP1EM7J1QLF9R_RTRMADP_5_SOCCER-WORLDCUP-ESP-ARG-315x220.jpg)






























![Ισπανία: Έκαναν διακοπές σε ξενοδοχείο και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν – Η σύλληψη της μητέρας [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-308-315x220.jpg)












Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442