Ο Τόμας Γουόκαπ παρουσιάστηκε στον ελληνικό στρατό, σήμερα Τετάρτη (22/1), στο στρατόπεδο της Αυλώνας. Ο γκαρντ του Ολυμπιακού παρουσιάστηκε στον ελληνικό στρατό και συγκεκριμένα στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων στο στρατόπεδο της Αυλώνας.
Ο νεοσύλλεκτος μπασκετμπολίστας ξύρισε το μούσι του, εμφανίστηκε με νέο λουκ και συγκεκριμένα με μουστάκι, αποτελώντας όπως είναι λογικό πόλο έλξης για τους υπόλοιπους φαντάρους.
Υπενθυμίζεται ότι στις 18 Απριλίου 2023 ο Τεξανός άσος απέκτησε ελληνική υπηκοότητα μέσω της Επίτιμης Πολιτογράφησης, η οποία υπογράφηκε από τον Υπουργό Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη, και την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.
Δείτε τη φωτογραφία του νεοσύλλεκτου Τόμας Γουόκαπ:
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
LIVE: Παναθηναϊκός – Βίρτους Μπολόνια. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Βίρτους Μπολόνια για την 21η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς μίλησε για το ματς της Παρασκευής στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό, με τον πολύπειρο Σέρβο τεχνικό να παραδέχεται ότι η πρόκληση αυτή δεν έρχεται σε καλή εποχή για τη Μπάγερν Μονάχου.