Μέσα σε πέντε λεπτά ο Ολυμπιακός βρήκε δύο ωραία γκολ για να βάλει τις βάσεις του διπλού στο Περιστέρι, με τον Ρέτσο στο 18΄και τον Ελ Καμπί στο 23΄ όμως Φωτιάς και Παπαδόπουλος «κρατάνε» μέσα στο ματς τον Ατρόμητο.
Και αυτό γιατί στο 37΄οι γηπεδούχοι μείωσαν με γκολ του Καραμάνη μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καρλίτος, όμως ακόμη και στο ζωντανό φάνηκε πως ο παίκτης του Ατρομήτου έχει κάνει «καθαρό» φάουλ στον αμυντικό του Ολυμπιακού.
Ο Καραμάνης όπως φάνηκε ξεκάθαρα και χωρίς καμία αμφιβολία και σε όλα τα ριπλέι, «γκρεμίζει» τον Κοστίνια πέφτοντας επάνω του στην εναέρια μονομαχία τους και έτσι κερδίζει πλεονέκτημα αντικανονικά. Μάλιστα η μπάλα χτυπάει και στο κεφάλι του Κοστίνια που από το δυνατό σπρώξιμο στον αέρα από τον Καραμάνη πέφτει και με την επαφή του αλλάζει την πορεία της μπάλας που καταλήγει στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Τζολάκη.
Και είναι να απορεί κανείς πως ο Φωτιάς σε στημένη φάση δεν είδε την καθαρή παράβαση, αλλά ακόμη περισσότερο πως ο Παπαδόπουλος από την άνεση του VAR δεν εξέτασε την φάση και δεν ειδοποίησε τον Φωτιά για να την δει και να ακυρώσει το γκολ του Ατρομήτου που κακώς μέτρησε αλλάζοντας τα δεδομένα του αγώνα.
Και όλα αυτά, όταν την προηγούμενη αγωνιστική ακυρώθηκε γκολ του Ελ Καμπί για τον Ολυμπιακό στο 88΄που έκανε το 2-1 στο ματς με τον Άρη γιατί θεωρήθηκε πως ο Γιάρεμτσουκ που δεν είχε καν συμμετοχή στην φάση έκανε φάουλ στον Μπράμπετς που επίσης δεν είχε συμμετοχή στην φάση. Τα συμπεράσματα δικά σας, αν και ξεκάθαρα…
Το Final Four της Euroleague στο T-Center πλησιάζει και το μεγάλο ερώτημα όλων είναι πόσο κόσμο θα έχει η κάθε ομάδα και τι γίνεται με τους φίλους του Ολυμπιακού.
Ο γνωστός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, με ανάρτησή του, υποστηρίζει πως υπάρχει οριστική συμφωνία ανάμεσα στον Ζοσέ Μουρίνιο και την Ρεάλ Μαδρίτης για την επιστροφή του Πορτογάλου στον πάγκο της.