Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο Περιστέρι για την 19η αγωνιστική της Stoiximan Super League, απέναντι στον Ατρόμητο και για ακόμα μία φορά έχει τον κόσμο του στο πλευρό του.
Οι οπαδοί των Ερυθρόλευκων βρίσκονται στο πλευρό των παικτών του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, με περίπου 1.000 φίλους της ομάδας να έχουν βρεθεί στο γήπεδο.
Να σημειωθεί πως εκτός από την εξέδρα των φιλοξενούμενων, υπάρχουν και αρκετοί ακόμα φίλοι των Πειραιωτών σε θέσεις διάσπαρτες στις εξέδρες του γηπέδου, που κι εκείνοι πανηγύρισαν έξαλλα τα γκολ του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο.
Ο Ολυμπιακός, που ξεκίνησε εξαιρετικά την αναμέτρηση στο Περιστέρι, καθώς πριν από τη συμπλήρωση του πρώτου μισάωρου βρέθηκε να προηγείται με τα γκολ των Ρέτσου και Ελ Κααμπί και έχει βάλει πλώρη για ακόμα μία νίκη, που θα τον διατηρήσει μόνο του στην κορυφή της βαθμολογίας ανεξάρτητα από το τι θα γίνει στα δύο ντέρμπι που ακολουθούν.
Θυμίζουμε πως στο Περιστέρι για το ματς του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο βρίσκεται και ο μικρός Γιάννης Παπαστεφανάκης, που πριν από την έναρξη της αναμέτρησης μπήκε στο γήπεδο μαζί με την ομάδα του Ατρομήτου και τον κρατούσε ο Αμρ Ουάρντα.
Δείτε εικόνες από τον κόσμο του Ολυμπιακού στο Περιστέρι:
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.