Το ελληνικό ποδόσφαιρο βυθίστηκε σήμερα στην θλίψη, στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Νίκου Σαργκάνη.
Ο παλαίμαχος διεθνής τερματοφύλακας πέθανε σήμερα το πρωί σε ηλικία 70 ετών και όπως έγινε γνωστό, η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις έντεκα το πρωί, στο Δημοτικό Κοιμητήριο Παπάγου.
Ο Νίκος Σαργκάνης υπήρξε μεγάλη μορφή του ελληνικού ποδοσφαίρου, γράφοντας ιστορία με την φανέλα της Καστοριάς, του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του Αθηναϊκού αλλά και της Εθνικής ομάδας.
Είχε ξεκινήσει την καριέρα του στον Ηλυσιακό και όχι σαν τερματοφύλακας, αλλά έμελλε να γίνει ένας από τους κορυφαίους πορτιέρε της χώρας μας, γράφοντας ιστορία με την παρουσία του κάτω απ’ τα γκολπόστ.
Κατέκτησε πολλά τρόπαια στην πλούσια καριέρα του και η είδηση του θανάτου του, συγκλόνισε το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η Χάποελ Τελ Αβίβ έχει καταθέσει πρόταση για τον Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις και δημοσίευμα του Sport5 υποστηρίζει πως έχει κερδίσει την κούρσα για τον παίκτη.
Η οικογένεια της Μακάμπι πενθεί καθώς έφυγε από τη ζωή ένας εκ των ιδιοκτητών του συλλόγου ο Ντέιβιντ Φέντερμαν. Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός