Ολυμπιακός για Σαργκάνη: «Θα είναι πάντα το «Φάντομ» του ελληνικού ποδοσφαίρου»
Ο Ολυμπιακός αποχαιρέτησε τον Νίκο Σαργκάνη, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ήταν από τους τερματοφύλακες που άλλαξαν τη συγκεκριμένη θέση με τον τρόπο που αγωνιζόταν.
Ο Νίκος Σαργκάνης άφησε εποχή στο ελληνικό ποδόσφαιρο με την πολυετή προσφορά του και ο Ολυμπιακός που αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια (1980-1985) και κατέκτησε πολλούς τίτλους είπε το δικό του αντίο.
Οι ερυθρόλευκοι θέλησαν, μέσα από δύο stories στον λογαριασμό τους στο Instagram, να αποχαιρετήσουν τον εμβληματικό τερματοφύλακα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σήμερα σε ηλικία 70 ετών, προκαλώντας ανείπωτη θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό.
Το μήνυμα του Ολυμπιακού για τον σπουδαίο τερματοφύλακα
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Νίκου Σαργκάνη. Αναπαύσου εν ειρήνη.
Ο Νίκος Σαργκάνης ήταν από τους τερματοφύλακες που άλλαξαν τη συγκεκριμένη θέση με τον τρόπο που αγωνιζόταν.
Αγωνίστηκε με την ερυθρόλευκη και με τη φανέλα της Εθνικής κάνοντας εμφανίσεις και αποκρούσεις όπως εκείνη το 1984 σε ένα Ολυμπιακός-ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη που έγιναν σήμα σε τηλεοπτικές εκπομπές!
Κέρδισε τίτλους, αγωνίστηκε 58 φορές με την Εθνική, ήταν μέλος των θρυλικών βετεράνων του Ολυμπιακού και κυρίως, γνώρισε την καθολική αναγνώριση των φιλάθλων ως κορυφαίος τερματοφύλακας.
Θα είναι πάντα το «Φάντομ» του ελληνικού ποδοσφαίρου», ανέφεραν οι ερυθρόλευκοι για την απώλεια του Νίκου Σαργκάνη, που έφυγε από τη ζωή το πρωί της Κυριακής (8/12) σε ηλικία 70 ετών.
Οι δύο αναρτήσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον Σαργκάνη:
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
«Βόμβα» από τη «Repubblica», αποκάλυψε ότι η Εθνική Ιταλίας έγινε... μπάχαλο λίγες ώρες πριν τον «τελικό» με τη Βοσνία, επειδή οι διεθνείς ζήτησαν 300.000 € έκαστος ως πριμ πρόκρισης στο Μουντιάλ! Η παρέμβαση και τα... γκάζια του Γκατούζο δεν έσωσαν τους Ατζούρι από το (νέο) φιάσκο.
LIVE: Προμηθέας Πάτρας – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 18:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Προμηθέας Πάτρας – Παναθηναϊκός για την 24η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Με εκτός έδρας νίκη ξεκίνησε ο Πανσερραϊκός που έβαλε φωτιά στα πλέι άουτ, συνεχίζοντας αήττητος για 4ο σερί παιχνίδι. Πάντως, παραμένει 13ος με 20 βαθμούς. Η Κηφισιά μείωσε με πέναλτι που έκανε ο Τσαούσης
LIVE: Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΛ Novibet. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΛ Novibet για την 1η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League. Τηλεοπτικά από Novasports 2HD.