Πετρούσεφ: «Με βολεύει καλύτερα όταν παίζω και στο «4» και στο «5» – Έχω αυτοπεποίθηση»
Ο Φίλιπ Πετρούσεφ, σε δηλώσεις του μετά τη νίκη του Ερυθρού Αστέρα, επί της Μπάγερν Μονάχου, τόνισε, μεταξύ άλλων, πως βολεύεται καλύτερα να παίζει και στις δύο θέσεις των ψηλών.
Ο Φίλιπ Πετρούσεφ, ήταν κομβικός στη νίκη του Ερυθρού Αστέρα, επί της Μπάγερν, για την 12η αγωνιστική της Euroleague, με τον Σέρβο φόργουορντ-σέντερ να αποθεώνεται από τον προπονητή του, Γιάννης Σφαιρόπουλο, στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι.
Ο Πετρούσεφ, που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, κόντρα στους Γερμανούς χτες βράδυ είχε 25 πόντους, με 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ και ένα κλέψιμο, ενώ σε επτά παιχνίδια με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα τη φετινή σεζόν στη Euroleague, μετρά 15,6 πόντους κατά μέσο όρο, με 5,6 ριμπάουντ καθώς και 1,6 ασίστ, αγωνιζόμενος για περίπου 20 λεπτά ανά παιχνίδι.
Αναλυτικά όσα είπε ο Πετρούσεφ
«Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Όχι μόνο επειδή επιστρέψαμε στις νίκες, αλλά επειδή είχαμε πολύ καλή ενέργεια για 40 λεπτά. Χρειαζόμασταν να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθησή μας, να νιώσουμε ότι είμαστε ακόμα εδώ. Πρέπει να συνεχίσουμε να μαχόμαστε έτσι και να ανεβάσουμε την αυτοεοκτίμησή μας πριν το ταξίδι στην Ιταλία.
Όλα ήταν όπως έπρεπε, ένιωσα καλά. Έχω αυτοπεποίθηση. Είναι πολύ πιο σημαντικό ότι όλοι ξεκινήσαμε από την αρχή κανονικά και ότι κερδίσαμε».
Για το ότι βολεύεται και στο «4» και στο «5»: «Ξεκίνησα λίγο στο «4». Με βολεύει καλύτερα όταν παίζω και στις δύο θέσεις, όταν χρησιμοποιώ τα πλεονεκτήματα και στις δύο θέσεις. Τότε έπαιξα τα καλύτερα παιχνίδια».
- Πάτρα: Δασκάλα χαστούκισε 8χρονο που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού γιατί… «έκανε θόρυβο»
- Ιμπραΐμοβιτς – Φαν ντερ Φάαρτ: Εις το όνομα του πατρός
- Η ρατσιστική ρητορική του Έλον Μασκ κλιμακώνεται – Έκανε post για τη φυλή σχεδόν κάθε μέρα του Ιανουαρίου
- ΠΑΣΟΚ: Αυτόνομη πορεία, αμφίπλευρη διεύρυνση, αντίπαλος η ΝΔ – Να παραιτηθεί ο Παναγόπουλος από την ηγεσία της ΓΣΕΕ
- Το καλύτερο beef της Cardi B μέχρι στιγμής: «Αν έρθουν πράκτορες της ICE σε συναλία μου θα τους γ@μήσουμε»
- LIVE: Σάκκαρη – Μούκοβα



